reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

reklama
Hej, wpadam na momencik życzyć Wam miłego dnia i powodzenia na wizytach!

Ja jeszcze wyprawki nie kompletuję i trochę Wam zazdroszczę szału zakupowego, bo w zasadzie nie wiele potrzebuję. Poza tym musimy się trochę odbić finansowo :) Z przyjemnością za to oglądam Wasze łupy :D

I dentysty porażka stan zapalny jest dalej dziąsło opuchnięte i czerwone i zaproponował mi rwanie z tym ze bedzie bolało bo w stanie ropnym nie działa znieczulenie albo poczekać tydzien i płukać szałwia moze zejdzie :/ pierwsze słyszę zeby rwać zab w stanie ropnym, następna wizyta w piątek mam nadzieje, ze zejdzie bo nie wyobrażam sobie rwania w takim stanie [emoji15]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Kiki serio?;)
Moze wozek kupie hiu szkoda ze niejestem dalej w ciazy!
Tylko online?

Askkka2 wiesz co kazala mi wykupic Clotrimazolum globulki one sa na recepte...
Ale mam dobra apteke co mi sprzedadza[emoji4]

HappyBabyMama mi wyjatkowo w tej ciazy leca wlosy ale normalnie a przewaznie w ciazy mialam z tym spokoj, ale szczerze niewiem co doradzic z tymi wlosami

Askl swietna fotka[emoji4]

KolorowaMama mega wspolczuje przezyc z tym zebem...brrr

@julia0903 no właśnie niby tak, a jak wchodze na ich strone to nie widzę, żeby było taniej, chyba, że dopiero w koszyku odejmuje te 20%. Albo promocja jest w sklepach stacjonarnych a na necie tylko to ze darmowa dostawa…Nie wiem w sumie.

@Shaer , zeby to jakas cholestaza nie byla. Daj znac co lekarz powiedzial.
@marlena nad hormonami nie zapanujesz. A tlumic emocji tez nie ma co. Chlop musi byc bardziej wyrozumialy dla Ciebie.
@kolorowaMama wspolczuje bardzo, oby bylo lepiej po tych plukankach.

Ja mialam rano wizyte. Szyjka twarda zamknieta, bobas ma o 11 dni wiecej niz potrzeba. Jesli dalej przyrost bedzie dosc gwaltowny to trzeba bedzie cos zaradzic. A na razie dal mi skierowanie na dodatkowe usg. Zbadal mnie jak zawsze powiedzial, ze macica jest juz bardzo wysoko, mam praktycznie pod cyckami. Wiec bedzie cc. A tak to ok. Troche fosforanow w moczu, wiec mam duzo pic, cukrzycy nie mam, na infekcje pimafucin pomogl, wiec tylko lactovaginal zostal.

reklama
@kolorowaMama
Wspolczuje tych zebow...

@Bridget Jones
Mi kobiety bylo zal ale uwazalam, ze sienie nadaje. Uczy do dzis. Widocznie sie nadaje zdaniem innych. Ja musze dbac o moje dziecko, bo jak nie ja to kto?

@olivka85
Rodzinna powiedziala, ze to nic groznego, ze duzo ciezarnych odczuwa takie swedzenie i ze mam to na nastepnej wizycie powiedziec gince, bo to pewnie "swiad ciezarnych"

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry