Heeej!
Dziewczyny przepraszam, za ciszę weekendową, ale trochę się działo

W sobotę byliśmy na grillu na którym wytrzymałam do 1 w nocy :O Wszyscy znajomi oczywiście się napili i były pijackie fazy, a ja biedna o wodzie siedziałam i jakoś musiałam to wytrzymać. O 1 zgarnęłam mojego męża i pojechaliśmy do domu, w aucie awantura, że musiałam go prawie siłą zabierać, a nie było tak jak się umawialiśmy, że mówię, że już chcę iść i idziemy…O 6 rano w niedzielę za to się obudził z mega wyrzutami sumienia i przepraszał i w ogóle więc złość mi minęła, bo ja nie z tych pamiętliwych

W niedzielę od rana na luzie, byliśmy w lesie na spacerze, a popołudniu byłam w kinie z koleżanką na Bridget Jones - szału jak dla mnie nie było, jakby któraś pytała
@kolorowaMama super, że już wracacie i cała przeprowadzka na półmetku

powodzonka!
@malina4444 chyba Ty pytałaś o kocyk z Color Stories? Kocyk już mam i jest przecudny, kolor jak na zdjęciach, jest milusi i mięsisty, ale ja kupiłam ten większy rozmiar i kocyk jest ciężki. Nie wyobrażam sobie nosić synka w nim, więc będzie bardziej do przykrycia w wózku i łóżeczku, ale polecam jak najbardziej
@olivka85 dzięki za cynk z tymi warsztatami! Idealna sprawa, bo na szkołę rodzenia się nie wybieram, a takie warsztaty pozwolą mi przypomnieć sobie, co tam z tym noworodkiem się robiło
Czy są jakieś wizyty dziś?