Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Cudne dwie krechy [emoji5] będzie dobrze kochana. Najważniejsze że kropeczka jest [emoji5]
wszystkie tutaj trzymałyśmy kciuki za twoją wizytę u lekarza. Tak jak pisałam trzeba mieć nadzieję do końca
Ja przespałam po pracy całe popołudnie. .. nawet burza mnie nie obudziła [emoji5] czy to dobry znak?[emoji12]Bulkaasia bardzo się cieszęwszystkie tutaj trzymałyśmy kciuki za twoją wizytę u lekarza. Tak jak pisałam trzeba mieć nadzieję do końca
![]()
Cayra i Bittersweet teraz czekamy na dobre nowiny od was i trzymamy za was kciuki![]()
A ja dzisiaj ciężki dzień w pracy i padam... Do tego mam jakieś rozstroje żołądka...
Ja myślę że bardzo dobry znakJa przespałam po pracy całe popołudnie. .. nawet burza mnie nie obudziła [emoji5] czy to dobry znak?[emoji12]
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Tak, z happy endemO kurczę
Mam nadzieję, że ta historia ma happy end![]()
Ale piękne kreski !
Mojego męża ciocia pracuje w szpitalu na SORze w turystycznym mieście,że tak to ujmę i zawsze powtarzała,że pełno poronień mają,bo w podróży podobno bardzo często się zdarza, ale ostrzegała przed dalekimi podróżami samochodem, samolotem nie wiem jak toDziewczyny, 19 maja lecę do Polski bo chrzesnica ma komunię. Czytam i czytam o lotach w pierwszym trymestrze, ale zdania są podzielone, Ginka mi powiedziała, że jak juz muszę to mogę ale jak bedę dalej plamić to mam zrezygnować, ehhh....![]()