Hej dziewczyny i witaj Kiki,
Ja mam zapiernicz w pracy jak nigdy.Za to w czwartek chyba zrobię sobie wolne żeby odpocząć.
Marlenka uważaj na siebie i pracuj tak zeby sie nie przemeczac.wiadomo że zdrowie najważniejsze ale rozumiem Cię ze żyć powietrzem się nie da i kasa jest potrzebna także jak masz pracować to tak żeby się nie przemęczac.
Asiz to chyba ty pisałaś o pracodawcach,zgadzam się w 100%.Pracodawca ma też przesrane,koszty są ogromne a Państwo niby pomaga pracownikom ale nie pomaga w zaden sposob pracodawcy wiec koniec końców i tak nie ma żadnego efektu.Nienawidze natomiast nieuczciwych pracodawców wykorzystywaczy bo takich tez jest na pęczki.
Kathana mi zawsze cola pomaga na wszystkie bóle brzucha,niestrawności i wymioty.chyba tylko wtedy ja pije,to nie najlepsza reklama dla coca coli

Ja mam za to cycowy problem,nie wiem czy to normalne że jak ich dotykam to tak jakbym miała w każdej twarda piłkę tenisowa,nie wiem czy te gruczoły mleczne tak się powiększają czy o co chodzi ale jakoś mnie to martwi ze to takie twarde.ma któraś z was tak?