Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak wpisz sobie w Google suwaczkiem albo tu na tym forum tez gdIes jest. Wybierz sobie jakiś a potem akopiuj link w wklej w ustawienia konta, sygnatura i ta damDzięki wielkiejuż chyba się połapałam
![]()
HappyBabeMama raczej nie moge wczesniej niz w pazdzierniku bo mam kilka projektow ktore musze skonczyc do tego czasu. nie chciala bym mimo wszystko innych zostawiac z tym na lodzie bo do tej pory zachowywali sie naprawde w porzadku wobec mnie. szef tez. tyle ze to taki chlop ktory nie ma pojecia o ciazy I z czym sie to je ;-) Dlatego mowie ze I tak bedzie rozczarowany jak pojde od pazdziernika na zwolnienie bo on sobie wyobraza ze kobieta w ciazy przeciez moze pracowac do dnia porodu...
Lui to chyba mimo wszystko sie cieszysz z tych nudnosci, po tych wszystkich watpliwosciach masz dowod jak ta lala ze jestes w ciazy : -)
Ja miałam krem i zawsze kupowałam w aptece. Ja cierpię olejków.Dziewczyny,które używały produktów Mustela na rozstępy,co polecacie ? bo jet olejek- najbardziej jakos domnie przemawia,kremi serum,no i gdzie kupić ? w drogerii ,aptece ?