Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie daj sie zwariowac kochana, nie chcesz karmic piersia Twoj interes a nie kogo innego. Przyszykuj sobie wszytko do szpitala na karmienie butelka I powiedz poloznym jaka podjelas decyzje I badz silna.Dziewczyny tyle piszecie, że wystarczy 6h nie wchodzic i juz cięzko doczytać wszystko do końcaaż musiałam na kompa sie przełaczyć, bo ciężko odpisać.
Tez mam 6.07 genetyczne
czekamy z niecierpliwością na dobre wieści.
Ja biorę kwas foliowy od miesiąc przed ciążą i jeszcze jakieś tam witaminki dla ciązatych z dha.
Ulcia mi tydzień temu, też zaczęło coś tam doskwierać i lekarz kazał wziąć 6 dni Medivag i clotrimazolum. Dzisiaj musze powiedzieć, że podziałało.
Mój brzuchol widac było już od 4-5tc, a dzisiaj miałam problem, żeby ogarnąć zarost na dole, muszę załatwić sobie lusterkotak się zmęczyłam tą operacją, że potem lezałam przez pół godziny
W kostium sie jeszcze mieszcze,ale mam jednoczesciowy wiec moze dlatego
Dzisiaj na dzień ojca kupiłam mężowi kawałek ciasta, zjadłam z nim do towarzystwa i ledwo powstrzymałam się od witania kibelkiem, więcej juz nie zjem ciastaco prawda ja ogolnie nie przepadam, ale chciałam dzisiaj zjeść do towarzystwa nawet kawe zrobiłam, nic mi nie podeszło. najlepiej wchodzą mi warzywa i owoce, przed chwilą zjadlam sałatkę smietnik (salata, pomidor, ogorek, kukurydza, cebula, rzodkiewka)z winegretem.
Mam do Was dziewczyny pytanko, czy ktoraś z Was w poprzedniej ciązy już w szpitalu wiedziała, ze nie chce karmić piersią?jak to załatwiłyście w szpitalu? Ja miałam wtedy o tyle łatwo, że syn był wcześniakiem i podawali mu mm czy miałam mleko w piersiach czy nie. Wtedy nawet coś tam próbowałam odciagać itp, ale dla mnie bylo to po prostu okropne cała ta zabawa cyckami i laktatorem. Teraz wiem, że nie chcę nawet probowac karmić drugiego dziecka i żadne argumenty do mnie nie przemawiaja. Zamierzam w chwili przyjęcia na IP od razu powiedzieć, że nie chcę karmić, pewnie zostanę najgorszą matką oddziału. Choć może zdarzy się jakiś cud i nagle zachcę karmić piersią. Proszę nie oceniajcie mnie, każdy ma prawo do swojego zdania. Chciałabym tylko wiedziećczy ktos był w takiej sytuacji i jak to załatwiłyście?![]()
A to mnie zaskoczylyscie..... a napiszecie dokladnie dlaczego? Wiem ze po cc czesto pozniej rusza laktacja I wtedy I mama I dziecko przyzwyczaja sie do mm. I zeby bylo jasne, nie oceniam bo sie na tym nie znam, jeszcze tego nie doswiadczylam I naa razie tylko to dla mnie rozczulajacy widok bliskosci matki I dziecka ale......nie znam drugiej strony :-) I chetnie sie dowiem jak to naprawde wwyglada