reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

reklama
Czoperka ja zaszłam w ciąże karmiąc nadal synka. Ja nie widzę żadnej różnicy. W pierwszej ciąży mi nie urosły i teraz też nie, pełniejsze też nie są. W tej ciąży jedynie bolą mnie sutki

Kurcze co dopiero pisałysmy ze u nas taka miła atmosfera na wątku a tu pierwsza kłótnia zaliczona:-DAle wyjątek potwierdza regułę i myślę że nadal utrzymamy atmosferę wsparcia a nie jechania po sobie:-) :)
Wątek zamknięty przyda się prędzej czy później wiec założyć nie zaszkodzi.
Co do karmienia to tego typu komentarze i budowanie wokół kp religii powoduje że nie jedna dziewczyna dostaje autentycznej depresji.Wiadomo ze kp lepsze ale to nie dla każdego i juz.ja tez wyrosłam na mm i niczego mi nie brakuje:-D
A najlepiej żeby mamy udzielały się na wątku na którym rodzą, można pisać na wszystkich 12 miesiącach ale po co?;)
Dobranoc kobitki,jutro prosimy tez o same dobre wieści z wizyt.

No właśnie pisałysmy niedawno ze nasze forum najlepsze a tu dzis takie klocki:)ale wszędzie znajdzie sie ktos mądrzejszy od całego świata:(dziewczyny kochane ja dzis strasznie się wystraszyłam bo po stosunku pojawił sie krew:(kurczę nie wiem co mam robic czy jechac na pogotowie czy czekać do rana:(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry