reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

reklama
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty :)
Wszystkim stycznióweczkom moim kochanym miłego weekendu :*
Ja brałam ślub w 6 miesiącu i wytrzymałam do 2 w nocy. Ale na chwilę obecną to nawet do 24 bym nie dotrwała :p

Ja mam popołudniowe spadki formy... Jak mam okazję,to zaliczamy drzemke. Wtedy jestem w stanie iść spać po północy. Mąż pracuje do późna i jest to jedyna okazja by pobyć razem ;-)

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom

Tak ja ide dzis na 14:30 I dir zastanawiam czy wszyscy robili to usg? Tzn Ci pieciu co byli? Jakos bardziej sie strrsuje niz u swojego gin, a byl z Tobs maz?
Nie tylko jeden prowadzacy wyglad przez 30min jezdzil mi po brzuchu. Sluchaj dobrze co bedzie mowil. To fajny facet bardzo dokladnie zbada bobasa. Potem da zdjecia i opis. A robilas ten test pappa przed tym badaniem?

Oliwka, gratki badania. Komentarz syna bezcenny :-) Po synu też mam mnóstwo fajnych rzeczy. Ciekawe czy do wykorzystania. Chociaż teraz nie myślę. Mój m chyba nastawia się na dziewczynkę. Ostatnio powiedział, że trzeba posortować rzeczy i wybrać te bardziej neutralne. Ja zrobiłam wielkie oczy i śmiałam się, że to chyba za wcześnie. Za to wózek i huśtawka mają kolory neutralne, więc będzie ok. Chociaż wózek po chłopcu może mieć dziewczynka, ale jakoś chłopaka np w różowym wózku sobie nie wyobrażam ;-)

Ankamaz, o ile w pierwszej ciąży czułam, że będzie chłopczyk, tak teraz zero przeczucia. Nie mam pojęcia. Choć objawy chyba podobne (czyli ich brak ;-)).

Lui, kciuki za wizytę.

Miłego dnia
Moj maz jeszcze madrzejszy od syna zaczal sie wydzierac w samochodzie, ze nie dosc ze syn ma 4 pudla samochodow to jeszcze dojda ze 4 pudla lalek i innych pierdół. Oni mnie rozbrajają.
Ja mam po synu sporo ciuchow, oby duzo bylo tych neutralnych niedlugo bede robic segregacje

@kolorowaMama jak słodko !! cudnego masz męża!! ja też bym beczała;p po pierwszej ciąży mi zostało, że bardzo szybko i dziwne rzeczy mnie wzruszają ;p wczoraj ogladałam jak nasi piłkarze przylecieli i było pokazane jak Błaszczykowski przytulił pana na wózku inwalidzkim i łzy mi poleciały ;p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry