Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Lui kurdę nie wiem co napisać! Straszne! Współczuje Wam bardzo.Nie mam pojęcia co się stało. Trzy tygodnie temu byłam na usg i było piękne serduszko. A dzisiaj się okazało, że dziecko prawie nic nie urosło i do tego nie ma akcji serca. Ja już miałam dziwne przeczucia od tygodnia, ale stwierdziłam, że to mój wymysł. Przeszły mi nagle wszystkie objawy.. Dzisiaj mam 11 tydzień ciąży, a dziecko zmarło zaraz po poprzedniej wizycie. Nie plamiłam, bo brałam luteine. W ciągu trzech tygodni dwa razy wymiotowałam i byłam świecie przekonana że jest wszystko okej. Mi i mężowi dziś serce pękło. Ból niesamowity..
Ja tez po dzisiejszej wiadomości popadam w paranoje.Maryqska pijac wode sie nie odwodnisz... musisz sie zmusic by sie nie odwodnic...
Niestety zadne soki, herbaty tego nie zastapia..
A ja co? Zlapalam dola...przez te wiesci tu zaczynam panikowac...pierwszy raz w tej ciazy, boje sie strasznie...;(