ankamaz
Fanka BB :)
;(((((( nie wierzęCześć dziewczyny. Jestem po wizycie. Niestety serduszko przestało bić..
Dziecko zmarło dwa tygodnie temu.
jestem mega rozbita
myślałam, ze już jesteśmy "bezpieczne"
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
;(((((( nie wierzęCześć dziewczyny. Jestem po wizycie. Niestety serduszko przestało bić..
Dziecko zmarło dwa tygodnie temu.
Mnie nie ma na liście i taka ta lista mało czytelna. Widzę, że nie ma kilku osób powpisywanych w wątku "lista".Dziewczyny, wyedytowałam listę mamuś styczniowych (wreszcie, przepraszam)
Zerknijcie czy jesteście na niej i czy chcecie coś dodać
Link do: Lista mam styczniowych 2017
Julia, Ja też teraz w strachu do usg. Tulam internetowo, trzymaj się kochana. Wszystkie musimy się trzymać, chociaż wiadomości takie że serce staje na jedno uderzenie.
Informacje poproszę, przejrzałam wątek i te osoby które widziałam wpisałam. Możesz mi powiedzieć o kim zapomniałam (i termin)?Mnie nie ma na liście i taka ta lista mało czytelna. Widzę, że nie ma kilku osób powpisywanych w wątku "lista".
Aniay ten lik mnie kieruje na watek ladne piersi hihi
Mnie niema na liscie:/
A moge prosic o inny kolor czcionki? Bo ja mam czarne tlo i wszystko sie zlewa...
Betina79 no troche sie przeszlo...;(
Mnie nie bylo, ale juz sie dopisalamDziewczyny, wyedytowałam listę mamuś styczniowych (wreszcie, przepraszam)
Zerknijcie czy jesteście na niej i czy chcecie coś dodać
Link do: Lista mam styczniowych 2017
Julia, Ja też teraz w strachu do usg. Tulam internetowo, trzymaj się kochana. Wszystkie musimy się trzymać, chociaż wiadomości takie że serce staje na jedno uderzenie.