reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

reklama
Weronika dziewczyny mają rację, bez paniki bo na przełomie trymestrów można plamic ale mimo wszystko nie czekałabym tygodnia i chociaż telefonicznie skonsultowala to z lekarzem.

Weronika ja tez miałam te plemienia przez nadzerke i musiałam brac leki i do tej pory jeszcze biorę duphaston,wiec tak jak piszą dziewczyny lepiej to skonsultować:)

Dziewczyny tak patrzę ze my mamy 3tys postów napisanych a grudniowki 14 tys:szok:
Wydaje mi się ze całkiem dużo piszemy ale dziewczyny na grudniu to muszą szaleć ze aż tyle napisały;)Niech to będzie dla nas motywacja i proszę pisać jak niedzielne popołudnie spędzacie.Ja sprzątam bo w żaden inny dzień mi nie szło.

Ja brałam luteine ale brałam tylko przez 3 pierwsze tyg teraz mam już nie brać spokojnie dziewczyny ja nie z tych co panikuja a z resztą wychodzę z tego założenie ze co ma być to będzie I okaże się 13 bo wtedy mam wizytę. A tak po za tym już przestałam plamic wiec na pewno to nadzerka wiec nie ma się czym przejmować. My już wróciliśmy z plaży woda ciepła a na dworze tak sobie teraz siedzimy na ogródku i odpoczywamy.

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Weronika to super że już dobrze.
U mnie niedziela leniwa. U teściowej zaliczyłam dwudaniowy obiad w tym rosolek ze swojskiej kury po obiadku drzemka a na koniec ciasto i kawusia. Tak to ja mogę żyć. Przy okazji zerwałam z mężem mym wiadro wiśni i przytargalismy wiadro młodych ziemniaczków,buraczków i kopru. Teście mają 5 arów pola a na nim same pyszności bez grama chemii i sztucznych nawozów

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry