• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Cześć wszystkim. Chętnie dołączę do styczniowym mam. Mam na imię Kamila i.mój termin to 5.01☺to moja druga ciąża. Dwa lata temu urodziłam córkę, również w styczniu ☺więc wiosna jest dla mnie owocna prawdopodobnie będzie druga córka ale to Jeszcze nic pewnego. Do tej pory wszystkie badania były ok ale w zeszłym tygodniu wyszła toksoplazmoza. .. jak czytam historie w internecie to jestem przerażona, natomiast lekarz do którego się zglosilam- od chorób zakaźnych stwierdził że jest mała szansa na zakażenie płodu i będziemy badać dalej. Mialyscie z tym jakieś doświadczenie?
Pozdrawiam

reklama
kamag byla tu chyba jedna mama ktora miala toxo w ktorejsc ciazy ale nie pamietam ktora, moze sama sie zglosi
kamisia zazdroszcze wsi sielskiej anielskiej, tez bym sobie tak chetnie odpoczela w takim krajobrazie i z dobrym zdrowym jedzonkiem
kolorowa grilla tez zazdroszcze bo uwielbiam, za tyd jade do rodzicow to moze tez zrobimy ; )
weronika podziwiam za spokoj : )

ja sobie przygotowalam filmik na wieczor, cos dobrego do przekaszenia i jakos milo trzeba zakonczyc weekend. potem ostatnie 3 maratonowe dni w pracy i wakacje!

kamag byla tu chyba jedna mama ktora miala toxo w ktorejsc ciazy ale nie pamietam ktora, moze sama sie zglosi
kamisia zazdroszcze wsi sielskiej anielskiej, tez bym sobie tak chetnie odpoczela w takim krajobrazie i z dobrym zdrowym jedzonkiem
kolorowa grilla tez zazdroszcze bo uwielbiam, za tyd jade do rodzicow to moze tez zrobimy ; )
weronika podziwiam za spokoj : )

ja sobie przygotowalam filmik na wieczor, cos dobrego do przekaszenia i jakos milo trzeba zakonczyc weekend. potem ostatnie 3 maratonowe dni w pracy i wakacje!
A jaki film?? Ja uwielbiam thiller kryminalne i horrory.. polecacie coś. .

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

1467564156-ujhhak.jpeg

Znalazłam ściągawkę i wyglada na całkiem spoko. Co myślicie ?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kamag witaj :)
Ja z moim synkiem siedzimy u moich rodziców na wsi więc wcinamy pyszności i oddychamy świeżym powietrzem :) Dawis bawi sie w piaskownicy a ja wcinam wiśnie i porzeczki ;)
Wiecie z jednej strony cieszę się, że mamy większość rzeczy po synku bo to spora oszczędność ale z drugiej fajnie kompletować wyprawkę. Mi sprawiało to ogromną przyjemność

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry