reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Witam. Dziewczyny ktore miały prenatalne powiedzcie mi ile trwało to badanie? Czy dziecko sie nie denerwowało przy badaniu? W sensie wzmożone ruchy itp? Czy dostaliście zdjęcie 3d i jakiś dokładny opis pomiary itp?

reklama
Witam. Dziewczyny ktore miały prenatalne powiedzcie mi ile trwało to badanie? Czy dziecko sie nie denerwowało przy badaniu? W sensie wzmożone ruchy itp? Czy dostaliście zdjęcie 3d i jakiś dokładny opis pomiary itp?

Hej...Happy Baby Mama...No wlasnie u mnie to badanie trwalo bardzo krotko... Nie zdazylam sie dobrze przyjzec niestety... Mam nadzieje, ze dzisiaj sobie popodgladam malucha na usg u mojego prowadzacego...

U mnie trwało niedługo ale dziecko układało się idealnie do mierzenia, aż lekarz pochwalił że bardzo grzeczny :) machal nóżkami i rączkami ale nie wiem czy to ze zdenerwowania.
Zdjęcia 3d nie dostałam, opis pomiarów tak

Mój mąż też je więcej :) kiedyś czytałam o tym jak faceci też tyja w ciąży :)

Taka byłam podekscytowana tą wizytą, że spać nie mogłam :) fajnie że wszystkie przenosimy dobre wieści, oby tak dalej :)!

Miałam dostać jakiś lek bo w moczu 25 leujocytow, jakiś na P dopochwowe, zagadalismy się i kompletnie zapomniałam, w pon wyjeżdżam, mam nadzieję że bez recepty to powie przez tel i kupię

patrzcie a ja wszedzie czytalam ze przed badaniem prenatalnym trzeba miec pusty pecherz ;)

co do badania u mnie trwalo z 15min dzidzia sie wiercila i lekarz nie mogl zmierzyc przeplywów ale lekarz mowil ze dzieci czesto sie pobudzaja w czasie badania przez wlasnie uciskanie brzucha czuja to i sa bardziej ruchliwe

Moje prenatalne trwalo ok 30-40 min, mialam 2, prywatnie I drugi raz z programu. Obydwa przez brzuch, maluch nie wydawal sje zaniepokojony, raczej spokojny co znowu zaniepokoilo matke, ktora chciala zobaczyc jak sie wierci :-) dopiero pod koniec usg zaczal sie obracac :-) z obydwu dostalam opis. Na. Jednym tylko crl,nt I o obecnosci kosci nossowej czyli podstawy, z drugiego gdzie robilam pappa doklaadbe wyliczenia ryzyka wad itp. Gratuluje wizyt :-) mam.nadzieje ze moja dzisiejsza tez przebiegnie w cudownym nastroju, bo pierwszyy raz jedziie ze mna maz I chcialabym zeby pozniej dolaczyl do mnie, tzn przy wywiadzie I bad gin nie musi byc, tylko usg , bo mowii ze naa.zdj on widzi tylko cienie....:-) trzymajcie I za..mnie dzis kciuki o 19:30 dopiero . Mam nadzieje ze prrzyniose same dobre wiesci. Dziss jest 15w4d I ciekawe czy potwierdzi ze chlopak :-) ostatnio na 80%

Witajcie ;) ale straszna pogoda wieje wiatr i jest zimno :/ coś czuję, że nad morzem będzie podobnie :(
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty ;) do mojej zostało jeszcze 10 dni a ja zaczynam świrować.
Wszystkie przynosicie takie dobre wieści a ja boję się, że z moim maluszekm jest coś nie tak :( strasznie się boję :( poza tym chyba jako ostatnia mam prenatalne na naszym forum.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry