Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U mnie tez jutro dokladnie zacznie się 15 tydz.i tez tak mysle ze szybko zleciało oby drugie tyle tak szybko nam mineloKochane śpicie w dzien ? Bo ja śpię w nocy normalnie z wstawaniem na siku ale po tym zasypiam normalnie, zaprowadzam młoda do szkoły na 9 a o 10 padam z nóg musze sie położyć i budzę sie ok 13 i to juz któryś dzien z rzędu [emoji15][emoji15][emoji15][emoji15]
Nie moge uwierzyć, ze jutro zaczynam juz 15 tydzien [emoji7] jak to zleciało szooook!
Wczoraj miałam takie wrażenie jakby cos mi sie poruszało w brzuchu w dolnej części takie wlasnie jakby przelewanie i łaskotanie ale tylko jak leżałam na plecach, jak tylko zmieniłam pozycje na bok jeden bądź drugi spokoj. Myślicie, ze to mogło byc takie pierwsze smyranko? [emoji7]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Gratulacje córciDziewczyny, wlasnie wrocilam z usg od mojego doktorka... Wszystko ok i powiedzisl, ze na 70% dziewczynkaJa tez mam takie przeczucie. Maluch ma cale 81,2 cm. Jestem przeszczesliwa
![]()
Marlena a arbuz?? Czy tez sie liczy tam woda?? A zupy??
czy sie mylę???
Tylko sama woda?? Moze z cytryna lub odrobina soku??
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom