reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

reklama
Marlena super że z dzidZią dobrze ale Ciebie przelozylabym przez kolano. Pij kochana, zmuszaj się. Po łyczku chociaż. Wymysł cos. Moze sobie jakies soki zamrażaj jak lody i jedz. Albo arbuza duzo. Winogron cokolwiek. Brzoskwinie sa bardzo soczyste ale tez moczopędne wiec nie wiem czy to załatwia sprawę. Spróbuj koktajle tak jak piszą dIewczyny.
A pewnie już 10- tego poznasz płeć :)

Tak tak Marlena Ty nam zdawać od jutra relacje co pilas [emoji4]będziemy cię motywowac.
Ja pije głównie wodę niegazowana słodkie gazowane napoje od czasu do czasu jak już gazowane to browary bezalkoholowe [emoji48]. Jeść mogę wszystko poza parowkami dziś wyczytałam że po parowkach zygam. ...no ale to żadna strata. A na wadze dziś u mnie plus 2 kg czyli mam na liczniku 61 kg. Z antkiem dobiłam do 79 kg

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Tak tak Marlena Ty nam zdawać od jutra relacje co pilas [emoji4]będziemy cię motywowac.
Ja pije głównie wodę niegazowana słodkie gazowane napoje od czasu do czasu jak już gazowane to browary bezalkoholowe [emoji48]. Jeść mogę wszystko poza parowkami dziś wyczytałam że po parowkach zygam. ...no ale to żadna strata. A na wadze dziś u mnie plus 2 kg czyli mam na liczniku 61 kg. Z antkiem dobiłam do 79 kg

1468612327551.jpg

Załączniki

• 1468612327551.jpg
    1468612327551.jpg
    39,1 KB · Wyświetleń: 230
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć