Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Oj biedna tyGratulacje udanych wizyt :* Zazdroszcze płci
Ja tez już po wizycie kochaneZ dzidzia wszystko okey
Tak ślicznie była ułożona ze az mi sie plakac chciało .. Nie ruszało sie bo chyba spało
![]()
Co do płci niestety nie wiem w dalszym ciągu poniewaz moja lekarka stwierdzila ze ma za slaby sprzet a nie bedzie sie bawic zgadywanki wiec musze czekac do 10 sierpniaStrasznie ubolewam tak chcialam juz wiedziec.
Co do moich badan to juz duzo gorzej badania krwi mi spadły sa gorsze niz były ostatnio.
I wlasnie problem który miałam z odwodnieniem nie zniknął tylko sie pogorszył. Na 3 stadium odwodnienia ( jak to lekrz nazwała sa 3 plusy) ja mam 2 ... Wiec nie jest za dobrze .. kazała mi bardzo duzo pic ale ja nie umiem .. az sie dzisiaj poplakalam u niej ze nie potrafię wiecej juz pic
Ja mam właśnie tak samo ciągle mi się chce pic i takie usta mam wysuszone,wiec pije i ciągle w wc siedzę,jyz czasami to mnie denerwuje bo trzeba bez przerwy lataćMarlena pij pij. ...musisz się zmuszać. A jakieś elektrolity możesz? Np litorsal albo orsalit? Nie chce cie straszyć ale jak tak dalej to pod kroplowkami wyladujesz a to niepotrzebny stres. Trzymam kciuki.
U mnie z piciem odwrotnie mnie non stop suszy a już najbardziej w nocy. Co wstanie na siku to szklanka wody.a że wstaje 3 4 razy to limit trzeba uzupełnić
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Łatwo powiedzieć jak nic nie można przełknąć.współczujeTo samo jej powiedzialam. To pow musi Pani sie zmuszac bo tak dalej nie moze byc
Piękny brzusio
Obie wersje są prawdziwe.A dziewczyny odnośnie jeszcze picia wody.w poprzedniej ciąży spotkałam sie z opinia pewnej kobietki która była tez w ciąży ze jednak za dużo wody jak sie pije to tez nie dobrze bo wtedy wypłukuje "dobre rzeczy"z organizmu.co myślicie?ja zawsze myślałam ze im więcej mineralnej tym lepiej![]()