aniay
Mamy styczniowe 2007 fulltime mum Moderatorka
Co się stało że wylądowałaś w szpitalu?Ja wczoraj bylam w szpitalu, jestem wymeczona.
Nie wiem juz czy to nerwy czy cisnienie. Jedyne co mi sie udalo osiagnac to zrobienie EKG.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Co się stało że wylądowałaś w szpitalu?Ja wczoraj bylam w szpitalu, jestem wymeczona.
Nie wiem juz czy to nerwy czy cisnienie. Jedyne co mi sie udalo osiagnac to zrobienie EKG.
Moja przyjaciółka ma synka Julka urodzonego dzien po moim synkuCzesc dziewczyny :-) ja tez po wczorajszej wizycie przynosze dobre wiesci. Dzieciatko ma ponad 11 cm I doktor pokazywal prąciemalutkie bo malutkie ale jest, dwoch lek tak twierdzi wiec zaczynamy muslec nad imieniem....na razie padlo na Julek :-) zobaczymy jak.dlugo ale dalam mezowi wybor, oby nie jakies udziwnione. Maz.byl ze mna na.usg I byl zachwycony widokiem :-) ale zdjecie kiepskie mamy.bo synek ustawil.sie tylem I nie chcial sie obrocic wiec juz go nie meczylismy, maz.stwierdzil ze strzelil focha jakk mama czasem :-) dzieki za kciuki.