Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja tez jakos mam obsesje aby nie lezec na brzuchu i nie trzymac nawet telefonu blisko brzuchaDziewczynya orientujecie sie jak to jest z lezeniem na brzuchu/ I z trzymaniem na brzuchu komputera? Ja mam fisia na punkcie tego żeby nie leżec na brzuchu ale czasem mi ciezko sie inaczej położyc. a i czestokomputer trzymam nad brzuchem i tak sie zastanawiam czy tonie szkodzi bobasowi. Wiecie coś na ten temat? Zaraz przesledze google![]()
ja jak byłam w ciąży z synkiem to mówiłam że ja chcę z nim być cały rok a najchętniej wogole nie wracała do pracy.szybko mi się zmieniło po porodzie.jak ja tęsknilam za ludźmi za życiem nie w monotonii mimo że kocham synka nad życie. nie mogłam doczekać się powrotu do pracy.no i bach miesiąc przed powrotem okazało się że jestem w ciąży. mimo wszystko mój syn chodzi do zlobka na kilka godzin bo on po prostu to lubi.dzieci zabawę i nie chce stamtąd wychodzić. ale ja akurat mam podejście że dzieci szybciej się wtedy rozwijają niż jak siedzą z mamą w domu.oczywiscie to moje podejście każdy może mieć inne.
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Aa i jeszcze cos... Od niedzieli budzę sie dosłownie z bólem głowy, tez tak może macie ??
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Hej laseczki! Jestem PL wizycie i wszystko wyglada dobrze. Lakarka nie wyglądała na zaszokowaną widząc moje wyniki wiec to jest na plus [emoji4] mam niedokrwistostość i muszę brać żelazo. No i leczyć choróbsko jak lekarz rodzinny bedzie kazał.
Pierwsze, co zobaczyłam, jak włączyła usg to rozkraczone nogi i ptaszka pomiędzy. Na 100 % chłopak ! [emoji324][emoji2][emoji322] moje dziecko, jak powiedziała lekarka, stało na głowie i nawet mój kaszel na niego nie wpłynął, nie chciał zapozowac profilem [emoji6]
Gratuluje pozostałym wizytującym dzisiaj, super wieści [emoji4]
Musimy pózniej zliczyć, jak juz wszystkie będziemy znały płci, ile chłopców a ile dziewczynek! Kto jeszcze nie zna płci?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny widze ze macie jakas aplikacje do tegi forum. To sie sciaga jakos i juz? Bo ciezko mi.z telefonu tak przez przegladarke wlazic. Moze tez lepiej sie piszę czy cos? Sorry za literowki ale jakos nie moge opanowac mojego telefonu