ankamaz
Fanka BB :)
@Danutka24 A może też skurcze ma?
Mnie obudził zatkany nos wrrr a miałam nadzieję, że to już koniec W KOŃCU
Mnie obudził zatkany nos wrrr a miałam nadzieję, że to już koniec W KOŃCU
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Shaer- dobrze, że sytuacja w miarę panowana, uważaj na siebie i w miarę możliwości się oszczędzaj.
Szczerze mówiąc od samego początku zaintrygował mnie Twoj nick, mnie -osobie z celiakią kojarzy się on mocno na żółto![]()
Ja na temat swojego lożyska nic nie wiem.Zakładam że żadne wieści to dobre wisci.tez ktoras z dziewczyn tak ma z tym lozyskiem?
Martyna przyznaj się jakiego mąż ma siusiakanawet chyba mierzyl i zaczal gadac ze nie wie jak tata wyposazony ale takiego wielkiego siusiaka u dziecka nie widzial na usg
Martyna przyznaj się jakiego mąż ma siusiaka![]()
Pójdę do pediatry,niech mu zleci crp. Ehh...Dlaczego na zolto? Shaer to skrot od "Saherrawedd"
Danutka
Ja bym poszla z synkiem do reumatologa. Bole sa od tego ze zapewne rosnie, ale na wszelki wypadek zrob mu morfologie i sprobuj zdobyc skierowanie.. Moze to byc tez mlodziencze zapalenie stawow (cierpialam na to jako dziecko i bol byl paskudny, wylam po nocy) ale z koscmi nie ma zartow wiec lepiej podmuchac na zimne.