reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

A to kawalek naszego wozeczka :)

Załączniki

• 283885_239458959419459_8057888_n.jpg
    283885_239458959419459_8057888_n.jpg
    79,4 KB · Wyświetleń: 94
reklama
Poszlam prywatnie na to usg. Czekalam ponad godzine bo tyle bab bylo do tego lekarza, ale warto było.
Podejscie zupełnie inne, odpowiadal na kazde pytanie, wszystko dokladnie pokazal, no i sprzet dużo lepszy. Okazalo sie, ze dziecko ma troche inne wymiary 367g i 16.5cm. Zbadal szyjke 4.2mm dopochwowo i blizne po cc 7mm, napisal mojemu lekarzowi dokladnie co do cm gdzie jest lozysko i jak daleko od tej blizny. No i pokazal dokladnie miedzy nogami ziarenko kawy jak byk, wiec siusiaka z tego nie bedzie, psitka jak nic:)
Dziecko jest tydzień starsze i tak tez wyszlo na tym pierwszym prenatalnym prywatnie. Maz sie zalamal ze termin na 31.12 ale moze tak nie bedzie. Syn jest 29.12. To wystarczy :)

Poszlam prywatnie na to usg. Czekalam ponad godzine bo tyle bab bylo do tego lekarza, ale warto było.
Podejscie zupełnie inne, odpowiadal na kazde pytanie, wszystko dokladnie pokazal, no i sprzet dużo lepszy. Okazalo sie, ze dziecko ma troche inne wymiary 367g i 16.5cm. Zbadal szyjke 4.2mm dopochwowo i blizne po cc 7mm, napisal mojemu lekarzowi dokladnie co do cm gdzie jest lozysko i jak daleko od tej blizny. No i pokazal dokladnie miedzy nogami ziarenko kawy jak byk, wiec siusiaka z tego nie bedzie, psitka jak nic:)
Dziecko jest tydzień starsze i tak tez wyszlo na tym pierwszym prenatalnym prywatnie. Maz sie zalamal ze termin na 31.12 ale moze tak nie bedzie. Syn jest 29.12. To wystarczy :)
Oliwka no to super :) gratuluje. Widzisz i po nerwach. I kolejna dziewczynka super. Nie pamietam czy chcialas córkę czy synka ale corcie sa super :) Fajnie ze wszystko dobrze. Tylko nie przenoś si na grudniowki nie puszczamy cie! ;)

super :)

ja też mam przesunięty termin na 31.12 :)

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Betina79 tak do konca ciazy oszczedny tryb musze prowadzix, ja sie pytam M wyjezdza za granice za pare dni kto mi pomoze sprzatac w domu? Ehhh:/

Ja jednak dzis zostaje w szpitalu, jutro mam miec zabieg ehhh, czekam na meza ma mi torbe spakowac...

Gato zawsze cos sie znajdzie by sie martwic tak to juz jest heh:/
Ja staralam sie byc spokojna ale troszke mnie martwi cala ta sytuacja...ehhh
Moje malenstwo dosc czesto jest aktywne, co jakis czas xzuje szturchniecie, nawet jak kieruje dzia poczulam;)

Shaer no to fajny faktycznie gabinet;)
Ja niemusze korzystac bo gin mi zrobi w gabinecie , ma uprawnienia do tego...
Skierowanie na NFZ tez dostalabym bez problemu, ale niechce mi sie latac... gince doplace 50zl i mam porzadna wizyte polowkowa;)

Olivka gratki z wizyty;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry