KIKI83
Fanka BB :)
a kiedy u Ciebie wizyta? zaraz się chyba te połówki zaczną.ja mam za jakieś dwa tyg czyli to będzie 22tydzien.
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Martyna ja mam najbliższą wizytę 05.09. - będzie połówkowe i się okaże…
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a kiedy u Ciebie wizyta? zaraz się chyba te połówki zaczną.ja mam za jakieś dwa tyg czyli to będzie 22tydzien.
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzięki za słowa otuchy. Staram się myśleć pozytywnie, oszczędzać się. Jeszcze połowa i już :-)@olivka85 , @shariotka przykre , że akurat trafiłyście na takich gburów. Ja wiem, że lekarz to też człowiek i na pewno ciężko rozpływać się nad każdą ciężarną, ale myślę, że powinni przynajmniej udzielać rzeczowych odpowiedzi na pytania.
Pij dużo tej melisyi staraj się nie denerwować. Dobrze, że masz zaufaną lekarkę, powtarzaj sobie , że ona wie co robi.
@julia0903 powodzenia w szpitalu
Jeśli chodzi o ruchy, to ja też czasami dostaję kotaWyczekuję, denerwuję się jak nie ma, ehhh. Ale rzeczywiście w ciągu dnia, jak jestem aktywna to mała się nie odzywa, najczęściej wieczorem lub rano. W ogóle myślałam, że w drugiej ciąży będę spokojniejsza i mądrzejsza, a tu guzik. Chyba jeszcze bardziej się denerwuję! Ale może, że upłynęło 10 lat i niewiele już pamiętam
także wszystko od nowa
Też myślę, żeby ruszyć do Lidla po te ciuszki, tylko trochę się boję. Tam jest naprawdę sajgon jak coś fajnego jest
![]()
heh @KIKI83 to my z kolei z mezem bardzo sie juz od dawna z tego naszego poukladanego, wygodnego swiata, gdzie synek tez juz jest bardzo samodzielny I nieklopotliwy w ogole, sie cieszylismy I wcale tak chetnie bysmy go nie zmieniali. Ale chec rodzenstwa dla synka zwyciezyla I jestesmy gotowi na wywrocenia swiata do gory nogami chociaz na jakiej pierwsze pol roku![]()

. No i muszę powiedzieć, że ciągłe jęczenie Antka o rodzeństwo też pomogło w podjęciu decyzji.