StycznioweSzczescie
Zaciekawiona BB
no wlasnie że względu na poronienie to miałam już wizytę z polozną w 5tym tygodniu. wiem wlasnie że późno... dokładnie będzie to 13tydz i 4 dni a badanie się robi do max 13t6d. no ale co zrobić
!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no wlasnie że względu na poronienie to miałam już wizytę z polozną w 5tym tygodniu. wiem wlasnie że późno... dokładnie będzie to 13tydz i 4 dni a badanie się robi do max 13t6d. no ale co zrobić!

Mi dziś wyjątkowo dopisuje apetyt i mnie nie mdli. I oczywiście już się schizuje, że to niedobrze. Wczoraj byłam na zakupach i zrobiło mi się strasznie źle, rozbolały mnie krzyże i w ogóle jakoś tak bardzo słabo mi było. Dojechalam do domu, wzięłam Espumisan bo stwierdziłam, że to może wzdęcia (mało jadłam a dużo chodziłam wczoraj i brzuch mi strasznie wywaliło) i poszłam spać.
Dzisiaj tez jestem jakaś dętka, tyle że jem. Spałam z córką 2 godziny w dzień a i tak ledwo na oczy patrzę. To straszne, ale już nie mogę się doczekać 20 żeby pójść spać zaraz po córce.

Thuringen, niedaleko Erfurtu. Nie tylko ja, jak się dowiadywałam to dużo osób dostawało bez problemu, również ginekolodzy wypisują zwolnienia.@monia_123
Ja Bavaria - okolice Würzburga a ty skad ?
Mysle ze mialas na prawde szczescie z tym zwolnieniem ! U nas z tego co o serwuje praktycznie awykonalne .