marta64
Fanka BB :)
Ja też, wizyta we wtorekNo ja mam tak właśnie na dole. Ciekawe czy to młody chodzi po szyjce bo często czuję go bardzo nisko, czy coś się rozciąga. Bo mam nadzieję, że szyjka ładnie trzyma...Jeszcze tydzień do wizyty. Odliczam![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja też, wizyta we wtorekNo ja mam tak właśnie na dole. Ciekawe czy to młody chodzi po szyjce bo często czuję go bardzo nisko, czy coś się rozciąga. Bo mam nadzieję, że szyjka ładnie trzyma...Jeszcze tydzień do wizyty. Odliczam![]()
Duża dziewczyna jużwczoraj miałam wizyte. Moja Córunia wazy już ponad 800gram- kawał kobitki z NIEJ!!!. Z szyjka ok, ma 34 dlugosci. gin nie kazal mi nic brac poza 1 tabletka magnezu w nocy i żeby nie był to suplement a lek no i odpoczywać. kolejna wizyta 09.10.17.
Hehehe [emoji23]Haha. To fakt. Faceci są the best. Nasz syn na polowkowych ważył 330 g a mój chodził i obwieszczal wszem i wobec, że jego syn już ponad 3 kg waży. Musiałam mu wszystko wyjaśnić [emoji23]
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
co do naszej dzisiejszej rozmowy [emoji23]![]()
---23tc---
Ja też nie mam po kim mieć ubranek. Moja mama coś tam nakupowala ale raczej już większe rozmiary. Ja byłam malutka jak się urodziłam, wazylam chyba 2800. Muszę zapytać teściowej jak duży był mąż bo on nie wieJa też nie wiem jak z tymi rozmiarami. Na 56 to się w zasadzie nie opłaca, ale ze nic nie dostanę od nikogo to kupiłam kilka. A i tak co firma to inny wymiar. Zglupialam totalnie.
Niedrapek nie używałam więc się nie wypowiadam. Kupię pewnie jedna parę w pepco, skoro mówicie że takie tanie [emoji3] ogólnie tak myślę, że te małe rozmiaru to najlepiej pożyczyc, kupić w lupmeksie czy w pepco, dziecko tak szybko rośnie, że wszystkiego czasem nie zdąży nawet ubrać. Mi było smutno jak córka wyrastala z sukienusi za 50 zł po tygodniu [emoji12] [emoji3]
Wiesz co mnie bolało w sumie od początku, tylko w różnych miejscach. U mnie dodatkowo jest ryzyko krwotoku przy porodzie dlatego mnie lekarz bardzo pilnujeHm, w sumie w opisie mam, że łożysko na tylnej ścianie, wysoko. A bóle miałaś właśnie przez nisko umiejscowioną kosmówkę?
Ja miałam i mam.. (oby dwie dziewczynki) troszkę więcej włosków a właściwie to dwa takie bardzo wyrozniajace się:/Coś mi umknęło... Ale chyba wiem o czym mowa, co prawda miałam to z chlopcem, z dziewczynka teraz nie
Zauważcie jakaś zależność?