• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
reklama
Cześć :) dołączam do styczniówek :) termin przewidywany na 18 styczeń , będzie dziewczyna [emoji177]. 14.09 drugie prenatalne - zastanawiam się czy lekarz podaje już wagę ? ( 22 tydzień ) trochę stres jest, pierwsze wyszły bardzo dobrze pomimo wieku [emoji6]pozdrawiam ciepło z deszczowego podbeskidzia [emoji4]

Wysłane z iPad za pomocą Forum BabyBoom

Wiesz co mnie bolało w sumie od początku, tylko w różnych miejscach. U mnie dodatkowo jest ryzyko krwotoku przy porodzie dlatego mnie lekarz bardzo pilnuje
Ja też mam przeróżne bóle w podbrzuszu ale nikt nic złego nie widzi. Poproszę o posiew na następnej wizycie. Może to jakaś infekcja? A dlaczego masz ryzyko krwotoku, jeżeli mogę zapytać?

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Hello dziewczyny!
Prawie 600 postów od wczoraj?! Jesteście niemożliwe naprawdę [emoji38] Wybaczcie, ale nie nadrobię. Mam nadzieje, ze u Was wszystko w porządku. U mnie bez zmian, macica stawia sie dalej, brzuch przy tym boli, momentami konkretnie. Pogoda fatalna wiec i nastrój depresyjny a maz nie pomaga, sam ma jakies wahania nastroju. Wczoraj dałam upust nerwom, wzięło mnie na płaczki i Bruno od razu wiercił sie i odniosłam wrażenie ze jest niespokojny, wiec musze sie powstrzymywać od produkcji łez ;) W końcu on biedny cierpi bo mama i tata maja problem z nastrojem. Zastanawiam sie czy nie isc w czwartek do lekarza, martwi mnie ten brzuch i wyczytałam że duzo mocnych nerwów moze spowodować takie napięcia macicy. Nie wiem czy nerwy ktore targały mna w pracy a pózniej z przejściami z teściami odbijają sie teraz na moim zdrowiu.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
A te twardnienia liczysz ? :) Sa one gdy odpoczywasz? Zero seksow ?
Bierzesz nospe ? Może masz infekcje ? Poproś o posiew

Mi czasem raz na parę dni stwardnieje Ale mnie nie boli... tylko po prostu robi się twardy i za moment puszcza.

Cześć :) dołączam do styczniówek :) termin przewidywany na 18 styczeń , będzie dziewczyna [emoji177]. 14.09 drugie prenatalne - zastanawiam się czy lekarz podaje już wagę ? ( 22 tydzień ) trochę stres jest, pierwsze wyszły bardzo dobrze pomimo wieku [emoji6]pozdrawiam ciepło z deszczowego podbeskidzia [emoji4]

Wysłane z iPad za pomocą Forum BabyBoom
Hejo;)
Podaje podaje;)
Imię już masz ?;)

Hello dziewczyny!
Prawie 600 postów od wczoraj?! Jesteście niemożliwe naprawdę [emoji38] Wybaczcie, ale nie nadrobię. Mam nadzieje, ze u Was wszystko w porządku. U mnie bez zmian, macica stawia sie dalej, brzuch przy tym boli, momentami konkretnie. Pogoda fatalna wiec i nastrój depresyjny a maz nie pomaga, sam ma jakies wahania nastroju. Wczoraj dałam upust nerwom, wzięło mnie na płaczki i Bruno od razu wiercił sie i odniosłam wrażenie ze jest niespokojny, wiec musze sie powstrzymywać od produkcji łez ;) W końcu on biedny cierpi bo mama i tata maja problem z nastrojem. Zastanawiam sie czy nie isc w czwartek do lekarza, martwi mnie ten brzuch i wyczytałam że duzo mocnych nerwów moze spowodować takie napięcia macicy. Nie wiem czy nerwy ktore targały mna w pracy a pózniej z przejściami z teściami odbijają sie teraz na moim zdrowiu.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Wydaje mi się że takie nerwy bieżące mają raczej wpływ. Wydaje mi się że lepiej idź do lekarza na kontrolę bo te wszystkie skurcze i Stawianie się macicy nie powinno boleć.
Tak wogole to witaj :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry