Zancia8906
Zaciekawiona BB
drogie mamy mam pytanie mi=oze glupie
jak lezycie na plecach to wwidzucie jak serduszko bu=ije dziecka ???
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja kupilam wozek za 2 tys i szczerze moze byl w sumie intensywnie z 2 miesiace używany,nigdy juz bym tak drogiego nie kupila nie powiem fajny bajery abs lekki itpJa tez odczuwam takie klucie raz na czas. Nie jest to chyba nic niepokojacego w kazdym razie
Pisalyscie o wozkach ostatnio i az sama dzisiaj ogladalam fury w necie![]()
. Wszystko takie ladne i drogie...
Zastanawiam sie tez nad zakupem detektora tętna... Ale jestem dziwna osoba wiec moze zapytam mojego gina najpierw czy warto..
Witam was !
Również mam termin na styczeń, a dokładnie według usg 05.01.2018. Chciałabym do was dołączyć, można?
U nas dziś według usg 7t5d, widzieliśmy już serduszko na usg tydzień temu, a następna wizyta 06.06. - już się nie mogę doczekać
drogie mamy mam pytanie mi=oze glupiejak lezycie na plecach to wwidzucie jak serduszko bu=ije dziecka ???
Chyba jeszcze za wcześnie na takie widoczkihihi chyba ze sie zmeczylam i serce mi tak wali
z moim synkiem jak mial 3 miesiace w okolicy podbrzusza bylo widac jak sie unosilo delikatnie zreszta gin to wychaczyl przy badaniu ale teraz to moze za wczesanie ,chyba swiruje ze tak dlugo do usg