Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Aaniaa1983 piękne wieści GRATULUJE!
U nas wieści niestety gorsze....Pchełka ma zaledwie 3,5mm jest widoczne echo ale bez wyraźnej akcjo serduszka... w następny piątek kontrol jeśli maleństwo nie podgoni czeka mnie zabieg i kolejne w moim życiu pożegnanie....
Sent from my NEM-L21 using Forum BabyBoom mobile app
Ja mam wesele w sierpniu i tez chciałabym coś ciążowego, nie żaden wór ale to będę szukała bliżej sierpnia i chyba nie będę na tyle odważna żeby szukać w internecie@kass.es najlepiej farba bez amoniaku, nie chodzi o tyle o chemię co o wdychanie. Ewentualnie dobra wentylacja i wietrzenie, pod wpływem oparów można łatwo zemdleć itp a o już jest niebezpieczne dla dziecka.
Farbowanie samo w sobie jest ok.
Też się muszę wybrać jakoś, ale mam u siebie taki ekologiczny salon i chyba spróbuję
Tymczasem szukam sukienki na wesele, mamy jedno w październiku więc to już będę wieloryb, ale teraz wskoczyło w lipcu i chciałabym coś ciążowego, żeby nie myśleli, że się tylko objadlamale też coś ładnego... Strasznie trudno znaleźć. ASOS, Zalando, chi chi London, HappyMum nic mi w oko nie wpadło.
![]()
Ja mam wesele w sierpniu i tez chciałabym coś ciążowego, nie żaden wór ale to będę szukała bliżej sierpnia i chyba nie będę na tyle odważna żeby szukać w internecie
@kass.es najlepiej farba bez amoniaku, nie chodzi o tyle o chemię co o wdychanie. Ewentualnie dobra wentylacja i wietrzenie, pod wpływem oparów można łatwo zemdleć itp a o już jest niebezpieczne dla dziecka.
Farbowanie samo w sobie jest ok.
Też się muszę wybrać jakoś, ale mam u siebie taki ekologiczny salon i chyba spróbuję
Tymczasem szukam sukienki na wesele, mamy jedno w październiku więc to już będę wieloryb, ale teraz wskoczyło w lipcu i chciałabym coś ciążowego, żeby nie myśleli, że się tylko objadlamale też coś ładnego... Strasznie trudno znaleźć. ASOS, Zalando, chi chi London, HappyMum nic mi w oko nie wpadło.
![]()
Myślę, że co innego jest wdychac codziennie to świństwo...a co innego raz na jakiś czasLake882 scupper wieści))
Dziewczynki jestem fryzjerką , każdy ma swoje zdanie na temat farbowania ale mysle ze raz na 2, 3 miesiące nie zaszkodzi, jak ktoś się boi to już najbezpieczniej po 12 tygodniu wtedy kiedy dzieciatko ma łożysko i Osłone. Ja po poprzednim poronieniu zdecydowałam się teraz zamknąć działalność na czas ciąży, bardzo się winilam niby teraz kosmetyki są na prawdę dobre i dużo mniej szkodliwe jak kiedyś ale jednak każdy dzień w pracy wdychajac chemie może sie również przyczynił do poronienia chociaż są i dziewczyny które pracują cała ciążę mój organizm jest chyba za słaby. Tak jak pisałam kiedyś po przeżyciach obchodze się teraz z ciążą jak z jajeczkiem![]()