Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tez chodze wczesnie spac a budze sie bladym switemzmora ciezarnych widze
![]()
![]()
![]()
Nie wiem czy moge to nazywac zachciankami ale dzis na obiad pije cole cherry. Nic innego przez gardlo nie przechodzi na ten moment.Ja tak znowu wcześnie nie chodzę spać, bo koło północy. A wstaje za to koło 9.. najpóźniej o 11 [emoji14]
Macie już jakieś zachcianki? Ja ostatnio wcinam lody![]()
Nie wiem czy moge to nazywac zachciankami ale dzis na obiad pije cole cherry. Nic innego przez gardlo nie przechodzi na ten moment.
No i -1kg od poniedzialku.
Dziewczyny czy jezeli sie spada z wagi informowac lekarza? 1kg to malo ale jakby spadalo wiecej??
Szarotka dlatego poleciałam chociaż po szamponetke i na włosach się trzyma a na sreberkach już nie..
Ania199 masz większy apetyt? Mi brzuchol też bardzo urósł ale czekam do czerwca.
Lovi23 a mnie wciąż piersi nie bolą, bolały chyba 2tyg i ból przeszedł chociaż jak dam pierś synkowi to się zwijam, bo ma ząbki i nowy wychodzi..
Hej dziewczyny
Byłam dzis na wizycie u gina. Wyniki badan ok, ja czuje sie tez w miare ok no moze pomijajac bolace piersi i sennosc. Oprocz duphastonu i femibionu mam tez brac magnez coby sie uchronic przed skurczami lydek itp. Wizyte mam jakos za miesiac a usg po 19 czerwca czyli w 12 tygodniu. Boje sie tego badania bo wtedy wszystko bedzie widac jak na dloni. Mam nadzieje ze skonczy sie tylko na strachu...Aha no i termin mam na 2 styczniano i bede wstrzymywac jakby dzidzia chciala wyjsc przed 1 stycznia
A teraz z innej, ciekawszej beczki. Macie wybrane imiona dla fasolinek? My juz z mezem od dawna mamy wybrane 2 zestawy imion. Pierwszy i najwazniejszy to Filip i Zuzia a drugie zapasowe gdyby ktos z otoczenia nam podkradlto Karol i Hania
a jak jest u Was?
Buziaki dla kolejnych dolaczajacych mam![]()
Nie wiem czy moge to nazywac zachciankami ale dzis na obiad pije cole cherry. Nic innego przez gardlo nie przechodzi na ten moment.
No i -1kg od poniedzialku.
Dziewczyny czy jezeli sie spada z wagi informowac lekarza? 1kg to malo ale jakby spadalo wiecej??