Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Będzie dobrze moja droga ☺ i usłyszysz serduszko juz niedługo ☺Dziewczyny jak wam zazdroszczę tych fasolek z serduszkami. Ja om 20 kwietnia i nic. Pęcherzyk rośnie wiec chociaż to. Wizyta za tydz we wtorek.
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
Dokładnie będzie dobrze, ja 18.04 Om i dopiero dziś usłyszałam i zobaczyłamDziewczyny jak wam zazdroszczę tych fasolek z serduszkami. Ja om 20 kwietnia i nic. Pęcherzyk rośnie wiec chociaż to. Wizyta za tydz we wtorek.
CierpliwosciDziewczyny jak wam zazdroszczę tych fasolek z serduszkami. Ja om 20 kwietnia i nic. Pęcherzyk rośnie wiec chociaż to. Wizyta za tydz we wtorek.
U mojego doktorka chyba 200 albo 250zl tak kojarze.Ja mam dopiero za tydzień we wtorek wizytę, już nie mogę się doczekaćChętnie bym częściej chodziła
Orientujecie się może ile kosztuje zdjęcie usg 3D? Chcę sobie mniej więcej ceny porównać, gdzie bardziej opłaca się robić - czy w Polsce czy w Niemczech..