reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
Dziewczyny jak wam zazdroszczę tych fasolek z serduszkami. Ja om 20 kwietnia i nic. Pęcherzyk rośnie wiec chociaż to. Wizyta za tydz we wtorek.

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja dziś zaczynam 8 tydzień, dwa tygodnie temu usłyszałam serduszko, w czwartek kolejna wizyta i mam nadzieje, że z dzidziusiem wszystko w porządku :)
A teraz praca, wiatrak hula na całego, koktajl z truskawek na wyciagnięcie rękę i na szczęście niewielu klientów - oby tak było do końca dniówki hihi :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja mam dopiero za tydzień we wtorek wizytę, już nie mogę się doczekać :D Chętnie bym częściej chodziła :D
Orientujecie się może ile kosztuje zdjęcie usg 3D? Chcę sobie mniej więcej ceny porównać, gdzie bardziej opłaca się robić - czy w Polsce czy w Niemczech..

Pytanie do mam, które są na zwolnieniu: czy lekarz chętnie wypisywał wam L4 w ciąży? Ja od swojego usłyszałam, że nie mam na co liczyć i dziwi mnie to, ponieważ czuję się fatalnie, jestem już po operacji usunięcia części narządów rozrodczych, mam za sobą długie starania, w dodatku mam silną alergię stwierdzoną u specjalisty i przyjmuję leki, biorę duphaston na plamienia... wydawało mi się, że to wystarczające powody aby wypisać zwolnienie... jednak lekarz mnie źle potraktował i myślę nad zmianą. Czy zwolnienia od prywatnego lekarza są honorowane w pracy?

Ja mam dopiero za tydzień we wtorek wizytę, już nie mogę się doczekać :D Chętnie bym częściej chodziła :D
Orientujecie się może ile kosztuje zdjęcie usg 3D? Chcę sobie mniej więcej ceny porównać, gdzie bardziej opłaca się robić - czy w Polsce czy w Niemczech..
U mojego doktorka chyba 200 albo 250zl tak kojarze.

Ja dzis bylam na nfz, dostalam skierowania na badania, pobralam cytologie.

A usg za tydzien u mojego lekarza.
Ciekawe co tam u cudaczka, bo porzadnie mi dokucza mdlosciami i wymiotami..

Ann90 moj mnie wyslal na zwolnienie ze wzg na poprzednie poronienie, bardzo zle samopoczucie i obstawienie lekami przy ktorych lepiej sie oszczedzac. Wszystkie zwolnienia sa honorowane niezaleznie czy nfz czy prywata.

reklama
U mnie 8 t 3dc a serduszko tez juz widzialam 2 tyg temu, jutro kolejna wizyta i oczywiscie stres ...
Co do zlego samopoczucia ... no coz podobno to przywilej ciezarnej

A w 3 ciazy to i tak dookkla wszyscy mysla ze to przeciez nic takiego .... i juz powinnam generalnie nawet marudzic nie projowac... i co tu sie klocic ? Usmiechnac sie i obrocic na piecie pozostaje :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry