Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A jakie leki bierzesz? Duphaston prolutex lutinus?No wlasnie nie, od zobaczenia 2 kreseczek malz moze jedynie na mnie patrzec, niestety my mamy zakaz na igraszki juz od poczatku![]()
Duphaston i luteineA jakie leki bierzesz? Duphaston prolutex lutinus?
24.04.2017 ICSI transfer 5dniowej blastki 26.05.2017 pojawiło się serduszko [emoji171] 10.01.2018 czekamy na Ciebie [emoji188]
Lutinus jest lepszy od luteiny. A prolutex to zastrzyki. Bralam to wszystko ale jestem po in vitro. Pogadaj z lekarzemDuphaston i luteine
Parkolka to dla wyzszego celu..
Niestety czasami nie jest tak jak bysmu sobie tego zyczyli![]()
Pytalam kolezanke ktora pracuje w aptece o lutinus i powiedziala ze to jest to samo co luteina. skoro skladnik czynny jest ten sam to takie naciagane mi sie wydaje to wszystko... Bardziej by mnie interesowaly zastrzyki bo chyba progesteron w zastrzyku, bylby najlepiej wykorzystany przez organizm. Choc narazie mam nadzieje ze to co biore wystarczy.Lutinus jest lepszy od luteiny. A prolutex to zastrzyki. Bralam to wszystko ale jestem po in vitro. Pogadaj z lekarzem
24.04.2017 ICSI transfer 5dniowej blastki 26.05.2017 pojawiło się serduszko [emoji171] 10.01.2018 czekamy na Ciebie [emoji188]
Nie do konca to samo. Duzo lepiej sie wchłania . Mam nadzieję że wystarczy trzymam kciuki [emoji6] bo to drogie leki za lutinus i prolutex wychodziło mi 400zl tygodniowoPytalam kolezanke ktora pracuje w aptece o lutinus i powiedziala ze to jest to samo co luteina. skoro skladnik czynny jest ten sam to takie naciagane mi sie wydaje to wszystko... Bardziej by mnie interesowaly zastrzyki bo chyba progesteron w zastrzyku, bylby najlepiej wykorzystany przez organizm. Choc narazie mam nadzieje ze to co biore wystarczy.