Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No to super, zrobisz porzadne badania ktore na pewno Cie upewania i uspokoja. Uwazaj na siebie I prostuj Nogi/wstawaj w samolocieNa całe szczęście za tydzień lecę do Polski więc tam już zrobię sobie usg u zaufanego ginekologa oraz serię badań. Wiadomo jak to bywa po przylocie do Polski. Ginekolog densyta itp.![]()
Też inwestuje w większe koszulki, ale o ciążowych ciuchach nie myślę, moze pod koniec ciąży zima jakieś jeansy ciążowe.Ja miałam dziś męczący ból głowy, pogoda diametralnie się zmieniła i odczułam to na sobie. Do tego co jakiś czas pobolewało mnie dziś podbrzusze, jak na okres, chwilami intensywnie ale na chwile obecna przeszło.
Jutro w planach zakupy ubraniowe, cel - spodenki na gumkę lub gora rozmiar większe - ciuchy ciążowe - No way [emoji23]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Staram się pić jak najwięcej wody, czasem to
Też inwestuje w większe koszulki, ale o ciążowych ciuchach nie myślę, moze pod koniec ciąży zima jakieś jeansy ciążowe.
@kass.es zawsze ważysz się rano? Jadłaś coś? Może to ma wpływ. Ja przy pierwszym ważeniu aż się przeraziłam, że tak dużo już w 5 tc, a 2 tyg później było ponad kg mniej tak sobie myślę, że może wcześniej byłam przejedzona. A prawie, że wcale nie wymiotuje 2 razy mi się może zdarzyło.