Moni1984
Zaangażowana w BB
Monia który tydzien?
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Monia który tydzien?
Zgadza się CRL to długość zarodka. Są to dane czesto zspisane na foci usg.Nie ma napisane na usg CRL ?
24.04.2017 ICSI transfer 5dniowej blastki 26.05.2017 pojawiło się serduszko [emoji171] 10.01.2018 czekamy na Ciebie [emoji188]
I nie wpisał Ci??Zgadza się CRL to długość zarodka. Są to dane czesto zspisane na foci usg.
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
Och jak ja bym chciała, żeby mnie coś zabolało [emoji6] ale mam nadzieję, że i tak wszystko będzie dobrze.
Mi powiedział ze dzidzi ma 12 mm. I ma fotce usg tez jest pod tajemniczym skrótem ,,CRL,,I nie wpisał Ci??
24.04.2017 ICSI transfer 5dniowej blastki 26.05.2017 pojawiło się serduszko [emoji171] 10.01.2018 czekamy na Ciebie [emoji188]
Kejka ja mam dokladnie na odwrot po od paru dni cos mnie kluje, boli I dziwnie jest w podbrzuszu I mam zle mysli tak wiec bym sie z checia z Toba zamienila! Badz cierpliwa I ciesz sie swoim samopoczuciem!
Ja tylko usg. Mam 28lat więc mam nadzieję że będzie ok[emoji6]Dziewczyny, Wy umawiacie sie na usg prenatalne,czy na test z krwi pappa tez????
I tak źle, i tak nie dobrze [emoji23] współczuję Ci tych złych myśli, początki są takie trudne. Mam nadzieję, że nie będziemy się tak zamartwiać cały czas!
Macica się rozciąga, więc pewnie dlatego boli, bądź dobrej myśli.
Ja z kolei biorę dużo progesteronu, który rozluźnia mięśnie i może dlatego bólu u mnie nie ma.
Staram się nie wybiegać myślami do przodu, ale im bliżej usg tym gorzej u mnie z cierpliwością.