Moni1984
Zaangażowana w BB
Monia który tydzien?
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Monia który tydzien?
Zgadza się CRL to długość zarodka. Są to dane czesto zspisane na foci usg.Nie ma napisane na usg CRL ?
24.04.2017 ICSI transfer 5dniowej blastki 26.05.2017 pojawiło się serduszko [emoji171] 10.01.2018 czekamy na Ciebie [emoji188]
I nie wpisał Ci??Zgadza się CRL to długość zarodka. Są to dane czesto zspisane na foci usg.
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
Och jak ja bym chciała, żeby mnie coś zabolało [emoji6] ale mam nadzieję, że i tak wszystko będzie dobrze.
Mi powiedział ze dzidzi ma 12 mm. I ma fotce usg tez jest pod tajemniczym skrótem ,,CRL,,I nie wpisał Ci??
24.04.2017 ICSI transfer 5dniowej blastki 26.05.2017 pojawiło się serduszko [emoji171] 10.01.2018 czekamy na Ciebie [emoji188]
Kejka ja mam dokladnie na odwrot po od paru dni cos mnie kluje, boli I dziwnie jest w podbrzuszu I mam zle mysli tak wiec bym sie z checia z Toba zamienila! Badz cierpliwa I ciesz sie swoim samopoczuciem!
Ja tylko usg. Mam 28lat więc mam nadzieję że będzie ok[emoji6]Dziewczyny, Wy umawiacie sie na usg prenatalne,czy na test z krwi pappa tez????
I tak źle, i tak nie dobrze [emoji23] współczuję Ci tych złych myśli, początki są takie trudne. Mam nadzieję, że nie będziemy się tak zamartwiać cały czas!
Macica się rozciąga, więc pewnie dlatego boli, bądź dobrej myśli.
Ja z kolei biorę dużo progesteronu, który rozluźnia mięśnie i może dlatego bólu u mnie nie ma.
Staram się nie wybiegać myślami do przodu, ale im bliżej usg tym gorzej u mnie z cierpliwością.