reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
Hej Kejka,

Mieszkam w UK I jestem na dlugoterminowym zwolnieniu po plamieniach I bolach. Moj GP dal mi po raz pierwszy talkie zwolnienie bo zna moja smutna historie I ryzyko. Wlasnie leze Z dziwnymi pobolewaniami tak od kilku dni I nie bylabym w stanie pracowac. Poki co mam pelnoplatne zwolnienie ale trwac wiecznie nie bedzie wiec rozumiem Twoj finansowy dylemat. Sprobuj po pracy wracac I zrobic sobie drzemke I wypoczywac jesli to mozliwe.

Och mam nadzieję, że tym razem wszystko się u Ciebie dobrze ułoży!

Tak robię - po pracy muszę się położyć i zasypiam, potem wstaję, jem, mały spacer a potem zasnąć nie mogę, i co chwilę chodzę do łazienki.
Nie mam co narzekać, bo oprócz zmęczenia nic mi tak naprawdę nie dolega.

reklama
Och mam nadzieję, że tym razem wszystko się u Ciebie dobrze ułoży!

Tak robię - po pracy muszę się położyć i zasypiam, potem wstaję, jem, mały spacer a potem zasnąć nie mogę, i co chwilę chodzę do łazienki.
Nie mam co narzekać, bo oprócz zmęczenia nic mi tak naprawdę nie dolega.

Dzieki Kejka. Siedze jak na szpilkach I nie moge juz sie piatkowego usg doczekac.

Bardzo dobrze ze odpoczywasz po pracy I ze sie dobrze czujesz ogolnie oprocz tego zmeczenia! byle do weekendu Moja Droga !! Tez pewnie niedlugo planujesz jakis urlop to bedzie okazja by zwolnic i pospac dluzej

@Kejka ja jestem od początku na L4, ale ja na co dzień pracowałam na produkcji, przy obsłudze maszyny. 8 h na stojąco i częsta styczność z ostrą chemią (rozpuszczalniki, rozcieńczalniki, farby) dlatego zostałam zesłana na odpoczynek. Jakbym miała inna pracę to wolałabym jednak pracować.
Z tą praca przy komputerach to u nas też już nie jest tak różowo, do tej pory chyba ciężarna mogła pracować koło 4 h przy komputerze teraz już nie ma tych ograniczeń. Ciężarnej pracującej przy komputerze w każdej godzinie przysługuje 15 min przerwa, a dzień pracy może trwać 8 h.

Masz rację, siedzenie w domu też nie jest super. Choć ja należę do tych, co nigdy się nie nudzą, nawet w domu [emoji6]

Dzieki Kejka. Siedze jak na szpilkach I nie moge juz sie piatkowego usg doczekac.

Bardzo dobrze ze odpoczywasz po pracy I ze sie dobrze czujesz ogolnie oprocz tego zmeczenia! byle do weekendu Moja Droga !! Tez pewnie niedlugo planujesz jakis urlop to bedzie okazja by zwolnic i pospac dluzej

Urlop dopiero na sam koniec lipca, więc jeszcze trochę muszę poczekać.

Trzymam kciuki za piątkowe usg, i Twoje i moje też [emoji4]

Szarotka oczywiście po to sa lekarze zeby nam pomagać ;)
O tak to jest przerażajace na prawdę chyba co 3 kobieta ma to za sobą ;/

Aqatam gratuluje wizyty ;)

Ariska super wieści najważniejsze ze dzieciaczki zdrowe, a płeć dowiesz sie w swoim czasie ;)
Bedą bliźniaki jednojajowe czy dwu ?? ;)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny jak to jest z tym testem pappa. Kiedy trzeba go zrobic? Widze ze niektóre młode mamusie nawet poniżej 30 wykonują go na zlecenie gin. Ja w tym roku bede obchodzić 33 i lekarz stwierdził ze jestem jeszcze młoda:cool2: wiec poki co nie zlecil mi go. usg przesiewowe za tydzień. nie wiem czy robic go na własna reke?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry