reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
Dziewczyny to ta ustawa jest z 2004 roku? Kurde a ja w poprzedniej ciąży dowiedziałam się o niedoczynności, to było w czerwcu (skierowanie pilne) i dzwoniłam zapisać się to Pani mi mówiła że na wrzesień przyszłego roku najwcześniej :D :D :D szkoda że wtedy o tym nie wiedziałam

reklama
Dziewczyny to ta ustawa jest z 2004 roku? Kurde a ja w poprzedniej ciąży dowiedziałam się o niedoczynności, to było w czerwcu (skierowanie pilne) i dzwoniłam zapisać się to Pani mi mówiła że na wrzesień przyszłego roku najwcześniej :D :D :D szkoda że wtedy o tym nie wiedziałam
Nie. To ustawa od stycznia 2017. Wcześniej tak nie było

24.04.2017 ICSI transfer 5dniowej blastki 26.05.2017 pojawiło się serduszko [emoji171] 10.01.2018 czekamy na Ciebie [emoji188]

Hej dziewczyny :) Dawno mnie tu nie było, ale nam zaległości! Jestem po wczorajszej wizycie, wychodzi 10tc z usg, fasolina ma ponad 2,5cm i termin porodu zmienił się z 12tego na 11tego stycznia. Założono mi kartę ciąży, kolejna wizyta 27mego czerwca, a na badania prenatalne muszę się zapisać na dniach. Dzieciątko fajnie się ruszało, miałam wręcz wrażenie, że robi brzuszki [emoji14] Kto wie może jakiś sportowiec rośnie [emoji23] Buziaki i miłego dnia [emoji8]

No to niestety w artykule nie ma podane jaka dokładnie to ustawa
Link do: Bezpłatna opieka medyczna w ramach NFZ dla kobiet w ciąży i połogu
Znalazłam jeszcze taki artykuł
"1 stycznia 2017r. weszła w życie Ustawa o wsparciu kobiet w ciąży i rodzin „Za życiem”.[...]"
"[...] W związku z wyżej wymienioną ustawą wprowadzono, zmiany do art. 47c Ustawy o świadczeniach opieki zdrowotnej finansowanych ze środków publicznych z 27 sierpnia 2004 r. (Dz.U. Nr 210, poz. 2135) tj. z 19 października 2016 r. (Dz.U. z 2016 r. poz. 1793).[...]"

reklama
Link do: Bezpłatna opieka medyczna w ramach NFZ dla kobiet w ciąży i połogu
Znalazłam jeszcze taki artykuł
"1 stycznia 2017r. weszła w życie Ustawa o wsparciu kobiet w ciąży i rodzin „Za życiem”.[...]"
"[...] W związku z wyżej wymienioną ustawą wprowadzono, zmiany do art. 47c Ustawy o świadczeniach opieki zdrowotnej finansowanych ze środków publicznych z 27 sierpnia 2004 r. (Dz.U. Nr 210, poz. 2135) tj. z 19 października 2016 r. (Dz.U. z 2016 r. poz. 1793).[...]"
już też znalazłam, dzięki :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry