Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witam :-) nasza też ranny ptaszek ;-)Dreamscometrue niestety moja córcia to ranny ptaszek, ja chętnie spałabym jak najdłużej![]()
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
U nas ostatnio prawie bez sensu :-( a jeśli już coś jest to pozycja jaka przyjdzie do głowy ;-) narazie w pozycjach nie robimy ograniczeń.Cisza nocna już jest, to powiedzcie w jakich pozycjach teraz najczęściej się kochacie?u mnie "na boku" i z nim u góry króluje. Dziś niestety muszę obejść się smakiem, facet poza zasięgiem. Dobrze, że jest internet
![]()
Az pojde sie zwazyc. Tylko, ze juz po sniadaniu sowitym jestem. To jedyny posilek w ciagu dnia, ktory tak ladnie mi wchodziU mnie w ciągu paru dni pokazał się brzuszek, dla mnie już jest Wow, wystający a wg wszystkich po prostu się najadłam [emoji16] Choć z tym jedzeniem teraz to udręka, nie mam na nic chęci, nie odczuwam chęci jedzenia i tylko z musu cos rzucam na ząb, mimo iż w brzuchu potrafi burczeć.
Co do kochania się... czuje się jak pod koniec brania tabletek anty... seks moze dla mnie nie istnieć [emoji16]
Czy te poduszke mozna zamowic przez internet? I ciekawe czy maja cos bez pierza, trzeba poszukac. Ja tez zwijam cala koldre pod noge i brzuch gdy spie na boku.Parolka poduszka dla ciężarnych jest super !!ja z nią spałam do końca, ale nie karmiłam na niej bo było mi zwyczajnie nie wygodnie
![]()
Michasia super wiadomości, wypoczywaj w pl![]()