B
bb nieznajomy
Gość
wspanialeDziewczyny !4,5mm szczęścia!!!
Słyszałam serduszko ... popłakałam się i nadal płacze ze szczęścia ze po 3 latach mogłam doświadczyć tego cudu! a z drugiej strony jest mi ciężko w to uwierzyć![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
wspanialeDziewczyny !4,5mm szczęścia!!!
Słyszałam serduszko ... popłakałam się i nadal płacze ze szczęścia ze po 3 latach mogłam doświadczyć tego cudu! a z drugiej strony jest mi ciężko w to uwierzyć![]()
Marta mi czas ucieka przez palce wiec wiem ze szybko zleci
Kate haha coraz więcej nas łączy
Lake super gratuluje serduszka [emoji173] pokaz zdjęcie z usg
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Dziewczyny...
Wiem ze głupia jestem,bo są tu mamy które dużo poświeciły i czasu pieniędzy żeby mieć dziecko pierwsze lub kolejne...
Proszę nie bierzcie tego do siebie.
Ja będę miała drugie dziecko i nie powiem-chciałam je mieć i w moim wieku to już powinnam właśnie teraz i to nie była wpadka ale po prostu stwierdziliśmy ze jak będzie to będzie... ale chyba nie spodziewałam się ze tak szybko... i teraz mam bardzo mieszane uczucia,cieszę się i nie cieszę, boje się i nie boje.
Od prawie dwóch lat nie przespałam nocy... Bardzo czekałam na moja pierwsza córka i kocham ja nad życie. A teraz moja miłość będę musiała dzielić na dwa, nie chce jej czegoś odbierać. Będzie mi ciężko. Mój umysł po prostu nie umie tego ogarnąć jeszcze. Będziemy musieli poszukać większego mieszkania, znów przeprowadzka.
Już czuje się przytłoczona.
Sorry dziewczyny.
Ja wiem ze moje problemy przy waszych to pikus.
Pewnie to minie.
I nie chce się użalać nad sobą. Chodzi mi raczej o to czy któraś z was miala tak samo z drugim dzieckiem o jak sobie poradziła...
Sorry raz jeszcze.
Witaj Inezz
Jak zaszłam w ciążę pierwszy raz ,a bylo
Witaj
Wobec tego pewnie badania planujesz zrobić w Polsce.
W którym jesteś tygodniu? Mi dopiero zaczyna się 5 tydzień. Dopiero jestem po testowaniu.
Rozumiem CiebiePierwsze USG chcę zrobić w Polsce niestety termin mam dopiero na 29 maja. Później po powrocie jak wszystko będzie ok to reszta potoczy sie juz norweskim tokiem. Teraz jestem w 5 tydzień 2 dzień. Oczywiście jestem strasznie niecierpliwa i chciałabym wiedzieć wszystko na już![]()
Nic nie jest głupie. Właśnie pisałam tu do Inezz, że mnie również dopadają pesymistyczne myśli.Dziewczyny...
Wiem ze głupia jestem,bo są tu mamy które dużo poświeciły i czasu pieniędzy żeby mieć dziecko pierwsze lub kolejne...
Proszę nie bierzcie tego do siebie.
Ja będę miała drugie dziecko i nie powiem-chciałam je mieć i w moim wieku to już powinnam właśnie teraz i to nie była wpadka ale po prostu stwierdziliśmy ze jak będzie to będzie... ale chyba nie spodziewałam się ze tak szybko... i teraz mam bardzo mieszane uczucia,cieszę się i nie cieszę, boje się i nie boje.
Od prawie dwóch lat nie przespałam nocy... Bardzo czekałam na moja pierwsza córka i kocham ja nad życie. A teraz moja miłość będę musiała dzielić na dwa, nie chce jej czegoś odbierać. Będzie mi ciężko. Mój umysł po prostu nie umie tego ogarnąć jeszcze. Będziemy musieli poszukać większego mieszkania, znów przeprowadzka.
Już czuje się przytłoczona.
Sorry dziewczyny.
Ja wiem ze moje problemy przy waszych to pikus.
Pewnie to minie.
I nie chce się użalać nad sobą. Chodzi mi raczej o to czy któraś z was miala tak samo z drugim dzieckiem o jak sobie poradziła...
Sorry raz jeszcze.
@Lake882 gratuluję kochana!!!
Ja też się martwię i zastanawiam czy na pewno dobrze zrobiliśmy, czy sobie poradzimy, w dodatku za granicą, daleko od domu..
Dziewczynki byłam u gina w związku z plamieniami i oprócz dodatniego testu z krwi nie stwierdził ciąży. Zaproponował w razie bóli szpital z podejrzeniem ciąży pozamacicznej. Dzisiaj u mnie 3t6d. Każdy mi mówi że ma prawo pęcherzyk być jeszcze nie widoczny ale łzy były
Za tydzień na usg.