Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witajcie. Zrobiłam test w ostatni czwartek. 2 kreski. Bardzo marzyłam o 2 ciąży. Pierwszy synek ma już prawie 11 lat. Jestem jednak mega zszokowana bo nie planowałam tak szybko. Mam miesniaki macicy. Ginekolog zawsze mówił, ze będzie bardzo ciężko z zajściem w ciążę. Postanowiłam poczekać jeszcze trochę, bo z obecnym partnerem jesteśmy dopiero od 7 miesięcy. On jest grekiem. Mieszka i pracuje w Polsce od kilku lat. Mieszkamy razem od 2 miesięcy. Zdecydowaliśmy się na tabsy na następne pół roku. Pierwsze opakowanie zaczęłam w 1 dniu ostatniej miesiączki. 4.04. Wyjechaliśmy do Grecji na Wielkanoc. Wróciłam szybciej. On zostanie do jutra.Po moim powrocie zaczęłam się dziwnie czuć. 3 dni temu zrobiłam test, żeby na pewno wykluczyć ciąże. 2 kreski. Jestem zszokowana. Brałam tabletki regularnie. Nie wytrzymałam. Powiedziałam mu przez telefon. Powiedział, ze mam usunąć tą ciążę. Że on nie jest gotowy. Ze zrobimy sobie dzidziusia jak będziemy gotowi. A teraz to usuniemy. Od wczoraj płacze. Nie zrobię tego.
Cześć dziewczyny [emoji4]
Wróciłam właśnie od gina.
Było piękne i zdrowe serduszko[emoji173]
Termin teoretycznie na 28.12![]()
![]()
![]()
Gratuluję!!!Cześć dziewczyny [emoji4]
![]()
![]()
Witam dziewczyny !
Jestem tu nowa mam 23 lata i to bedzie moje pierwsze dziecko.
Bardzo sie obawiam wizyty poniewaz nigdy jescze nie bylam u gin.a jestem z obliczen na necie w prawie 5 tygodniu
Najlepiej bedzie jak pojde prywatnie ? Jak myslicie dziewczyny
Dziekuje i pozdrawiam :*:*
Witam dziewczyny !
Jestem tu nowa mam 23 lata i to bedzie moje pierwsze dziecko.
Bardzo sie obawiam wizyty poniewaz nigdy jescze nie bylam u gin.a jestem z obliczen na necie w prawie 5 tygodniu
Najlepiej bedzie jak pojde prywatnie ? Jak myslicie dziewczyny
Dziekuje i pozdrawiam :*:*