A bierzesz cos dopochwowo @Guanta? Bo tak się czesto zdarza przy luteinie dopochwowejJa bym obserwowala jakby bole doszly to od razu sprawdzic
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A bierzesz cos dopochwowo @Guanta? Bo tak się czesto zdarza przy luteinie dopochwowejJa bym obserwowala jakby bole doszly to od razu sprawdzic
Ja 28 skonczone więc wielkiej różnicy nie ma [emoji13] i pierwsza ciąża30 skończone
Czy takie delikatne czerwone niteczki krwi w jasnym, mlecznym śluzie to powód do zmartwień?(wybaczcie doslownosc) Nic mnie nie boli, podczas wizyty u gina w piatek bylo ok, ale troche sie zestresowalam teraz.
W drugiej ciąży byłam jak miałam 27 i już mnie wtedy bardzo męczyła, w pierwszej 20 lat i mega różnica. Ale za to jeśli chodzi o taką dojrzałość do dziecka to też była wielka różnica, wydaje mi się że to przez wiek, ale czasem mam myśli że to może tez dlatego że to drugie to już innaczejJa 28 skonczone więc wielkiej różnicy nie ma [emoji13] i pierwsza ciąża
10.01.2018 czekamy na Ciebie [emoji172]![]()
Dla mnie nowość ale to ja zapoczatkowalam temat i chce kupic wanienke [emoji13]Dziewczyny Mam nadzieje ze powtorzycie temat wanienek, wozkow, lozeczek i zabawek za pare miesiecy bo dla mnie to nowosc podobnie jak dla Kejki I Dreams a chce o tym myslec kiedy poczuje sie bezpieczniej.
O dziwo po ciezkim weekendzie, dzis czuje sie odpukac bardzo dobrze. Malo tego doszlam do wniosku ze ja plamie rowno co miesiac czyli w 4, 8 I 12 tygodniu I troche mnie to uspokoilo....
Guanta a ktory to Twoj tydzien moze masz podobnie. Moze to znak ze trzeba zwolnic tempo zycia. Jesli sie nasili to lec na IP.
Dla mnie nowość ale to ja zapoczatkowalam temat i chce kupic wanienke [emoji13]
a znalazłaś ją już dostępną?Dla mnie nowość ale to ja zapoczatkowalam temat i chce kupic wanienke [emoji13]
One są w smyku (mam nadzieję) wiec w środę po wizycie zaciągne mezaa znalazłaś ją już dostępną?