Kłucie to dobry objaw mowie po raz setny[emoji13]Który model Bebetto?![]()
Ciezko sie nie denerwować kiedy jeszcze tak kłuje dzis w podbrzuszu/jajnikach![]()
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji172]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kłucie to dobry objaw mowie po raz setny[emoji13]Który model Bebetto?![]()
Ciezko sie nie denerwować kiedy jeszcze tak kłuje dzis w podbrzuszu/jajnikach![]()
Ja też mam aplikację i właśnie nie idzie. No nic, kombinuje dalej :-)@szarotka27 ja zawsze dodaje z apki na telefonie i nie mam problemu wiec nie pomoge:/
Ja wozeczek mam upatrzony quinny mood [emoji7]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Sprobuj przez załącznik a nie przez galerięJa też mam aplikację i właśnie nie idzie. No nic, kombinuje dalej :-)
Moja sąsiadka ma i bardzo sobie chwali ten wózek. No nie wiem, spodobał mi się bardzo.. zresztą ma dużą gondole co dla zimowego dziecka w sam raz [emoji3]Kochana, też miałam upatrzony Anex Sport, zadzwoniłam do znajomej która siedzi w wózkach i artykułach dla dzieci od ponad 10 lat i baaaardzo odradza Anex. Mówi ze jedne z bardziej wadliwych wózkach, a wózki wydane w 2016 co drugi trafił na reklamacje :/
Próbowałam... i nic. Chyba mam jakąś inną wersję. Spróbuję jeszcze zakrualizować może albo coś.
Który model Bebetto?
Ciezko sie nie denerwować kiedy jeszcze tak kłuje dzis w podbrzuszu/jajnikach