Ja poprosiłam męża żeby mi pojechał do Rossmann coś kupić na te rozstępy bo wszystkie się smaruja tylko nie ja [emoji57]
10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji172]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja to się maluje od wielkiego święta odkąd jestem w ciąży [emoji57]Jeśli chodzi o żele pod prysznic itd.zmieniłam też na te naturalne z tej samej serii co mam krem na rozstępy (właśnie mnie w oliwce wkurzała jej tłustości, a te kremy się fajnie wchłaniają). Szampony te bez parabenów i w miarę najmniej chemiczne.
Jeśli mogę Wam coś polecić co sama lubię czytać, poczytajcie sobie srokao.pl i tam też jest sporo nt. preparatów na rozstępy. I innych.
Oczywiście nie dajmy się zwariować i wszystko w granicach rozsądku, ale zaczęłam teraz zwracać uwagę na skład bardziej niż wcześniej, nie tylko w kosmetykach ale i jedzeniu. Jeśli chodzi o kosmetyki do twarzy to używam dalej do mycia to co używałam, nie zaryzykuje zmiany bo mi to odpowiada :-), a do malowania to co zwykle, ale ograniczyłam malowanie i nie maluje się codziennie.
tez mam Palmers brat mi z Pl przywiozl
mam pytanko ma moze ktoras z was problem z zylakami?Ja mam tylko na piersiach żyły. Idź do naczyniowca jak Cię męczą. W ciąży często wychodząJa musze sie malowac,bo mnie wysypalo w tej ciazy jak jakos nastolatke...tez mam Palmers brat mi z Pl przywiozl
mam pytanko ma moze ktoras z was problem z zylakami?
mam po mamie genetycznie ..teraz musze sie pazyc w specjalnych rajstopachach
ach ...To tak jak i ja. Jak wychodzimy na jakieś większe spotkanie albo idę do lekarza albo mam coś ważniejszego ;-) ale ja ogólnie nie przepadam za malowaniem, także...Ja to się maluje od wielkiego święta odkąd jestem w ciąży [emoji57]