reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
Ale masz śliczna córeczkę :)
Ps. Już nie jesteś incognito, dodałam Cię do obs [emoji16] hihi.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Aż weszłam obczaić córeczkę :-D śliczna macie rację :-)

Nastawilan fasolke będzie dziś z plackami ziemniaczanymi z sosem, tak mi się zachciało ;-)

reklama
Kurcze kryminaly nigdy nie byly w moim temacie chociaz na pewno trzymaj a w Napieciu. Ja to musialabym zaczac od lekkich by nie miec po nich koszmarow ;).

A co do Reginy to jest seria 50 lekcji zycia I wydala poki co 3 ksiazki ktore powstaly z jej felietonow. Moga nie byc w kazdego guscie ale jak je czytam to czesto nasuwaja mi sie odpowiedzi na zyciowe dylematy moje lub przyjaciolek I wtedy robie im fotke strony I wysylam do rozwazan. Ja to lubie troche psychologiczno - refleksyjnie ;)

Wczoraj skonczylam 'Bog zawsze znajdzie Ci prace' dzis zaczNam 'Jestes cudem' a wczesniej przeczytalam 'Bog nigdy nie mruga' I wbrew pozorom nie jest to ksiazka przede wszystkim o Bogu ale sensie, celu, misji w zyciu I wzmocnieniu wiary w siebie!
Ostatni tytuł kojarzę ale nie czytałam

10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji172]

to z tych trzech ja nie przeczytałam tylko Hazardu :) a któr ajest Twoja ulubiona? Ja kiedyś kochałam Lesia, ale teraz bardziej Wszystko Czerwone i całą serię o przygodach tego rodzeństwa :)
I podobały Ci się?? Ja Lesio na pierwszym miejscu a potem Wielki diament. Przygody rodzeństwa i o tych dziewczynach...smaki mojego dzieciństwa [emoji5]

Ja uwielbiam czytac. Chmielewskiej mam wszystkie książki i często do nich wracam. Lubie thillery , kryminały. Całą serie millenium, lubie harlana cobena, alex kava. Czasami lubie poczytać cos odmozdzajacego. Ale "dziewczyna z pociagu" nie zrobila na mnie wrazenia.
Millenium wszystkie cztery[emoji5] alex kava kiedyś duzo czytałam. Coben czasami. A mi Dziewczyna z pociągu się bardzo podobała!

Ja czekam na wizytę. Jest opóźnienie...

Ale dostałam info od mamy. Dziadek już po operacji, obudził się, rozmawiał już z mamą nawet i jest na sali swojej. Jak mi ulżyło... tak się bałam o to jego słabe serce. Mam nadzieje, że będzie dobrze. Czekają teraz na lekarza żeby porozmawiać. Czuje się jakby spadło ze mnie 100 kg ciężaru :)

Jeśli chodzi o kryminały to ja Wam polecam Remigiusza Mroza. Szczególnie serię o Chyłce! Jest mega! Mam zamiar brać się teraz za inne jego książki.
Jej ja 90% jego książek przeczytałam [emoji6] nie mogę się doczekać kolejnej Chyłki ma być po wakacjach.

Dziewczyny z dziadkiem nie jest jednak kolorowo... otworzyli i zaszyli... prawdopodobnie nowotwór... pewnie operacja albo chemi i trafi do hospicjum. Nie chcieli mnie denerwować... ale kazałam mówić najgorszą prawdę... ale jakoś to przyjęłam. A już tak się cieszyłam... No nic. Niestety taka kolej rzeczy... muszę myśleć o dzidziusiu... na pewno dziadek nie chce żebym tak przeżywała... jemu też nic nie powiedzieli żeby go nie denerwować.

@kass.es nie wiem kochana, byłam tak zestresowana, a nie dostałam dzisiaj fotki więc nawet nie wiem... ale fajnie kopało jak królik hihihi ;-)
[emoji22]

Jej ja 90% jego książek przeczytałam [emoji6] nie mogę się doczekać kolejnej Chyłki ma być po wakacjach.

Tak, czekam na Chyłkę bardzo i sprawdzam cały czas wszelkie info kiedy, wiem też, że po wakacjach.

A słyszałaś, że chcą to zekranizować? Ciekawi mnie kto będzie odtwórcami głównych ról. Jakoś nie mogę sobie nikogo wyobrazić.

Polecasz któraś z jego książek szczególnie? Muszę coś kupić żeby dotrwać do Chyłki.

Tak, czekam na Chyłkę bardzo i sprawdzam cały czas wszelkie info kiedy, wiem też, że po wakacjach.

A słyszałaś, że chcą to zekranizować? Ciekawi mnie kto będzie odtwórcami głównych ról. Jakoś nie mogę sobie nikogo wyobrazić.

Polecasz któraś z jego książek szczególnie? Muszę coś kupić żeby dotrwać do Chyłki.
Wiem o serialu, ale konkretnie nie wiem co i jak. Ponoć kogoś już wybierali i Mrozowi pasowali. A serię o Forście czytałaś? Polecam. Poza tym Świt, który nie nadejdzie i W cieniu prawa

reklama
Do góry