mamaincogito
Fanka BB :)
Ten posiew to inaczej biocenoza pochwy albo czystość pochwy.
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Pomysł, ze wydasz mniej pieniędzy na ubranka bo nie beda Cie kusić słodkie sukieniusieByłam pewna, że będzie dziewczynka, ale to były tylko przeczucia. Jak widać bardzo mylne!
Ale obojętne mi co będzie, byleby było zdrowe! Kochać będę przecież tak samo [emoji4]
Miłego wypoczynku [emoji16]Ja tak tylko melduje się. My już wypoczywamy nad morzem i się uelopujemy :-)
Kurczę a ja schudlam kilogram od ostatniej wizyty miesiąc temu. Nie odniosłam wrażenia, ze jem mniej...Czy sniadania, kolacje, przekąski i dwa obiady dziennie to jednak za mało?Właśnie dotarło do mnie, że niezły pączek się zrobiłam [emoji85]
Przed ciąża waga 53 kg... doktorka wpisala w karcie ze zaczynamy od wagi 56kg... A dziś 59 kg.. [emoji85]
Ale wam dobrze dziewczyny ! [emoji16]Marta gdzie jestescie nad.morzem? My jutro w nocy startujemy
Tez mam grzyby i bakterie. I ogólnie krwawienia też ale mnie nic nie boli...Meszana, grzybiczo-bakteryjna :/ Krwawiłam i strasznie mnie bolało, więc pojechałam do szpitala.
Jastrzębia góra. Miłej drogi życzę :-)Marta gdzie jestescie nad.morzem? My jutro w nocy startujemy