reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
Kurde też bym chciała mieć jakąś Normalną pracę, poczuła bym się stabilniej. Z wykształcenia jestem nauczycielką historii i wosu ale ciężko z pracą na pełen etat i normalną umowa, więc jeszcze ciągne działalność;)
No w moim zawodzie w Warszawie bardzo ciężko o etat... Pracowałam wcześniej 250 godzin miesięcznie. I za każdym razem jak długo nie wychodziłam z toalety rano, to potem miałam rozpytke czy w ciąży przypadkiem nie jestem... I tak 7 lat w kółko.

reklama
U mnie w pracy już wiedzą od samego początku, jak przynioslam L4 w 5tc. Na szczęście umowę mam na stałe więc się nie martwię. Ale ostatnio coraz częściej myślę,że nie jest to praca moich marzeń, że chyba chciałabym w życiu robić coś zupełnie innego... I raczej nie chciałabym tam wracać po macierzyńskim. :)
Myslimy z Tz bardzo poważnie o moim pojsciu na urlop wychowawczy i w tym czasie pomyśleć też o drugim bobo [emoji16]

A później poszukać innej pracy albo jeszcze w między czasie porobic jakieś kursy... No nie wiem... Ale kto wie co życie przyniesie [emoji16]

U mnie w pracy już wiedzą od samego początku, jak przynioslam L4 w 5tc. Na szczęście umowę mam na stałe więc się nie martwię. Ale ostatnio coraz częściej myślę,że nie jest to praca moich marzeń, że chyba chciałabym w życiu robić coś zupełnie innego... I raczej nie chciałabym tam wracać po macierzyńskim. :)
Myslimy z Tz bardzo poważnie o moim pojsciu na urlop wychowawczy i w tym czasie pomyśleć też o drugim bobo [emoji16]

A później poszukać innej pracy albo jeszcze w między czasie porobic jakieś kursy... No nie wiem... Ale kto wie co życie przyniesie [emoji16]

Robić to co się kocha, to Marzenie :))) Życzę Ci, żeby się wszystko powiodło :)

Powodzenia w realizacji planów !;)

My właśnie po polowkowych planujemy się wybrać do jakiejś hurtowni i obczaic te wszystkie wózki... O ile będzie wszystko ok z Tą moją szyjka...

Jesteś ktoś z okolic Wrocławia? Polecacie jakieś hurtownie z wózkami? :)
Ja jestem ze Strzelina, 37km od Wrocka. Słyszałam, że w tym sklepie Baby Max jest duży wybór, ale jeszcze tam nie byłam.

My ciagle z mężem myślimy o jakimś swoim biznesie, ja mam mnóstwo pasji i sama nie wiem w jakim powinnam iść kierunku :) Kocham podróże, organizowanie wycieczek i ogolnie miec z tym styczność, kocham śluby, organizacje ślubna etc i kocham budowlankę [emoji16] Natomiast co do pracy, pracuje tematycznie bo w salonie sukien ślubnych i niby mam gwarantowana posadę po macierzyńskim ale jak na chwile obecna akceptuje warunki jakie mam natomiast gdy pojawi sie dziecko wynagrodzenia beda za niskie i albo z gory awans albo zmiana pracy ;)
A szefowej w sumie powiedziałam w 9 tc :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hej Dziewczyny,

Chcialabym uslyszec od was, ze opryszczka w ciazy niczym nie grozi bo kurcze jak na zlosc wlasnie sie tworzy mi na ustach i to w sumie drugi raz odkad jestem w ciazy, pierwszy w tym trymestrze.... jestem niestety nosicielem tego paskudztwa od wielu lat...

Tez wlasnie czytalam przykry artykul o dziecku zarazonym po porodzie....

Tez przytylam kilka kg I wlasnie kolezanka z pracy mnie odwiedzila i powiedziala ze juz po mnie widac - brzusio, piersi I twarz zmienione.
Ja jestem na zwolnienie od 8 tygodnia takze Managerki wiedzac o przyczynie mojego chorobowego I kilka zaufanych kolezanek ale jeszcze nie caly team. Ja to raczej mam dylemat czy wracac z chorobowego we wrzesniu czy je przedluzyc.... wolalabym to drugie...

Hej Dziewczyny,

Chcialabym uslyszec od was, ze opryszczka w ciazy niczym nie grozi bo kurcze jak na zlosc wlasnie sie tworzy mi na ustach i to w sumie drugi raz odkad jestem w ciazy, pierwszy w tym trymestrze.... jestem niestety nosicielem tego paskudztwa od wielu lat...

Tez wlasnie czytalam przykry artykul o dziecku zarazonym po porodzie....

Tez przytylam kilka kg I wlasnie kolezanka z pracy mnie odwiedzila i powiedziala ze juz po mnie widac - brzusio, piersi I twarz zmienione.
Ja jestem na zwolnienie od 8 tygodnia takze Managerki wiedzac o przyczynie mojego chorobowego I kilka zaufanych kolezanek ale jeszcze nie caly team. Ja to raczej mam dylemat czy wracac z chorobowego we wrzesniu czy je przedluzyc.... wolalabym to drugie...
Opryszczka narządów płciowych jest niebezpieczna przy porodzie, zazwyczaj robią CC wtedy.
Opryszczka na ustach nie jest groźna.

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry