reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
reklama
My jesteśmy 9 lat razem, starania o dziecko zaczęliśmy dość późno (tak naprawdę mój instynkt macierzyński obudził się dopiero, gdy moja siostra urodziła synka), no i zajęły prawie 3 lata, a i tak skończyły się in vitro.

@dreamscometrue ja odwiedzilam duzo restauracji po jej rewolucjach ale o tej nie slyszalam ,zaraz lukne[emoji4]edit teraz spojrzalam i to dawno plajtnelo a z tego co kojarze to tam sa teraz pierogi albo jakies bistro.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@dreamscometrue ja odwiedzilam duzo restauracji po jej rewolucjach ale o tej nie slyszalam ,zaraz lukne[emoji4]edit teraz spojrzalam i to dawno plajtnelo a z tego co kojarze to tam sa teraz pierogi albo jakies bistro.

No co Ty a super się zapowiadało...a jak inne restauracje? Mi wstyd bo program oglądam namiętnie od lat a nigdy w żadnej nie byłam [emoji23] w Poznaniu średnio to wygląda. I my mamy swoje ulubione sprawdzone restauracje z M i ciężko sie przekonać do czegoś innego[emoji57]

10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji813]

@dreamscometrue powiem Ci ,ze roznie to jest ,ale w rzadnej nie zostalismy "na stale" ,fajnie to wyglada w tv,jak idziesz swiezo po emisji to sa tloki a jak pojdziesz w bardziej odleglym czasie to albo mikrofalowke slychac albo w ogole beznadzieja.
Jedynie gdzie wracalismy to do Tychow pod prosiakiem i w Tychach tez jest jeszcze jedna fajna huta albo chata paprocanska[emoji4]
Ja mam smaka na taka wloska w takim ala zamku,to lecialo dawno ,z takim grubszym kolesiem.
Nie wiem czy to walsnie nie gdzies kolo Poznania,jak robil risotto to myslam ,ze tv wylize[emoji16]

reklama
No co Ty a super się zapowiadało...a jak inne restauracje? Mi wstyd bo program oglądam namiętnie od lat a nigdy w żadnej nie byłam [emoji23] w Poznaniu średnio to wygląda. I my mamy swoje ulubione sprawdzone restauracje z M i ciężko sie przekonać do czegoś innego[emoji57]

10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji813]
Ja też oglądam i też nie byłam, ale kiedyś gdzieś planujemy zawitać

Do góry