paprotna
Fanka BB :)
[emoji33] dzięki [emoji7]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
[emoji33] dzięki [emoji7]
Fotelik ma termin ważności?!Kurcze, kazałam M ściągnąć wszystko że strychu, będę robić roznanie co mamy i co trzeba kupić.
No i ściągnął fotelik i niestety w tamtym roku minął termin ważności :/ no i trzeba będzie kupić. Ech...
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Moja waga od początku ciąży stoi w miejscu a brzuchol duży urósł
aaa dałam radę bez[emoji6] samo zeszło
Co czytasz? Ja zaczęłam Cobena "Już mnie nie oszukasz"
10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu
Ja tam wolę jednak kryminały [emoji6][emoji6]Czytam teraz Jojo Moyes "Razem bedzie lepiej"Lubie pióro Moyes choć "Zanim się pojawiłeś" nie zachwyciło mnie tak jak wszystkich
![]()
Mój Dzidek dziś baaardzo się ruszał, naprawdę każdy kopniak był widoczny na brzuchu i wyczuwany pod rękaAle teraz jest spokoj
![]()
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Tak, te pierwsze foteliki 0-13 kg są do użytku przez 4 lata od daty produkcjiFotelik ma termin ważności?!
Ja już pisałam wcześniej sporo, że wózek to tylko 2w1 i koniecznie dobry fotelik do niego (montowany z adapterami)Dziewczyny a będziecie się rozglądać za wózkami typu 3 w1, 2 w 1?
Byłam dziś w h&m i szukałam wyprzedazowych spodni i byłam w szoku że bez problemu weszłam w rozmiar 36, aż mi się humor poprawiłWitam wieczorkiem. My byliśmy dziś na roczku ahh jak fajnie wyjść do ludzi[emoji16] wszyscy na mnie krzyczeli ze mam siedzieć ogólnie zmeczenie jest ale dałam radę [emoji6] kupilam w h&m jeansy ciążowe jakie wygodne ale ceny powalaja
Foteliki mają termin ważności? Teraz to mnie zszokowalasKurcze, kazałam M ściągnąć wszystko że strychu, będę robić roznanie co mamy i co trzeba kupić.
No i ściągnął fotelik i niestety w tamtym roku minął termin ważności :/ no i trzeba będzie kupić. Ech...
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom