Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mi odpadl czop i nad ramem codziennie mam skurcze od 6 do ok8 dość bolesne ale pezechodza i dalej nic. Wiec czekam tez. Juz mnoento czekanie wnerwia.
Mi w 1cuazy czop nie odszedł, bólami krzyzowymi sie zaczęło
Druga ciąża skurcze i czop
Teraz nie wiadomo czego sie spodziewać.
3tyg temu maly miał 2800 ,ciekawa jestem ile waży w tej chwili.Dziewczynki łóżeczko w sob ubraly z nadzieją że zmobilizuja braciszka [emoji3][emoji3]
Mój identycznie, 3200g 3 tyg temu, aż się boję jaka waga będzie na koniec....Rozumiem że te krzyżowe to Ci narastały?
U mnie czop siedzi. Bóle mam i to w zasadzie już nie tylko rano czy w nocy ale przez cały dzień, tylko nieregularne, nie jakieś nie do wytrzymania i właśnie krzyż...
A o wadze to mi nic nie mów. Mój 3 tygodnie temu 3200... także nie wiem do ilu dobije [emoji24]
Mój identycznie, 3200g 3 tyg temu, aż się boję jaka waga będzie na koniec....
No ja identycznie 8 kg na plusie, nawet niecałeJa byłam mała, niecałe 3kg, Tata też nie wysoki i szczupły więc myslalam że nasz będzie malutki a się okazało że tata urodził się 4kg... także jak widać genów nie oszukaszchociaż ja przytyłam 8 kilo w ciąży i to mnie zmyliło chyba i dawało nadzieje na drobne dziecko
Damy rade [emoji1377] najwyżej nam pomogą![]()
Rozumiem że te krzyżowe to Ci narastały?
U mnie czop siedzi. Bóle mam i to w zasadzie już nie tylko rano czy w nocy ale przez cały dzień, tylko nieregularne, nie jakieś nie do wytrzymania i właśnie krzyż...
A o wadze to mi nic nie mów. Mój 3 tygodnie temu 3200... także nie wiem do ilu dobije [emoji24]