Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jest dzien że nie bolą a dziś to obłęd..Bolą was cały czas piersi? ja dziś czuje, ze są mniejsze i nie ma już tej tkliwości jak do tej pory... już mam czarne myśli...![]()
dzieś ważny dzien, dobrze pamietam, że kolo 18 masz wizyte?Mnie raz piersi bolą, a raz nie. Ostatnio mi coraz częściej jest niedobrze. Wczoraj zawsze jak wstawałam to miałam zawroty głowy. Dziś w sumie chyba brak objawów
Jak potrafisz zalozyc grupe tajna (wtedy nikt ze znajomych nie zobaczy), to zakladaj i dawaj linkajuz są mamy lutowewięc chyba możemy się przenieść na fb?
Gratulacje !!!!Cześć dziewczyny, dziś rano byłam na wizycie na nfz. Lekarz zrobił mi usg i widziałam jak bije serce, jak dziecko się rusza, gdzie ma główkę, rączki i nogi. Dziecko ma dokładnie 2,23 cm. Tylko lekarz powiedział, że przychodnia nie przyznała mu jakichś punktów i już nie prowadzi ciąż, bo przyjmuje tylko 3 godziny raz w tygodniu i muszę się zapisać do innego lekarza. Przynajmniej wypisał mi skierowania na badania krwi i moczu i jutro je muszę zrobić, bo dziś zjadłam śniadanie przed wizytą. W rejestracji najpierw jedna pielęgniarka nie chciała mnie zapisać, bo stwierdziła, że terminy są na koniec czerwca (a lekarz kazał się zapisać na za 10 dni), ale przyszła jakaś jej szefowa i wpisała mnie na za tydzień na 4 czerwca.
Też tak mam;( Jak tylko znikają mdłości jest panika, ale później znów wracają i już mniejszy stres. Piersi też bardzo różnie, u mnie przeważnie bolą na wieczór i w nocy. Juz się stresuję wizytą czwartkową;(Wiem, że już świruje, sama próbuje wyluzować, ale nie potrafię. Każdy nie-objaw ciąży jest dla mnie oznaką czegoś złego... Do tej pory sutki miałam tak tkliwe, że zakładanie biustonosza było problemem, dziś nie boli mnie nic.
Bolą was cały czas piersi? ja dziś czuje, ze są mniejsze i nie ma już tej tkliwości jak do tej pory... już mam czarne myśli...![]()
To możemy razem się stresować, ja jutro o 14:45 mam wizyte i już powinno być widać i zarodek i serducho... (wg OM bedzie 6+2) na samą myśl serce bije mi mocniej i strasznie sie stresuje.. pamiętam ten stres przed każdym usg w poprzedniej ciąży, dopiero po porodzie bylam spokojna, jak malutka była ze mną.Też tak mam;( Jak tylko znikają mdłości jest panika, ale później znów wracają i już mniejszy stres. Piersi też bardzo różnie, u mnie przeważnie bolą na wieczór i w nocy. Juz się stresuję wizytą czwartkową;(