Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
FT3 i FT4 zawsze miałam ok ale lekarze przy tym TSH zalecali euthyrox jak tylko przestawałam brać od razu leciało w górę. Wiesz nie koniecznie laboratorium może ci podskoczyło poprostu.. Zobaczę co endokrynolog powie. Ja w 2 ciążach brałam euthyrox i wszystko było ok.Tak wiem o tym że normy są inne. Ale moje labo ma normę do 2.5 i takie miałam A teraz nagle 3.07 w innym labo. Ważne są też ft3 I ft4, jeżeli są e normie to nie ma wielkiego problemu. A następna sprawa że normy ten dla kobiet w ciazy zmieniły się jakiś czas temu. Kilka lat temu były takie same jak dla kobiet nie w ciazy.
Ja miałam raz w pierwszej ciąży. Później urodziłam 3 zdrowych chłopców. I nigdy tak się już nie wydarzyło.
To będziesz mieć w tym roku wystrzałowego sylwestraDziewczyny, które mają zaniki objawów! Ostatnio mdłości zniknęły mi na jakieś 5 dni zupełnie, później powróciły na razie na kilka dni. Piersi raz bolą mocno, a innym razem prawie wcale - też się mega stresowałam ale ale! Bylam wlasnie na USG i z maluchem wszystko w porządku! Widać już zarys małego człowieczka! To juz 9t1d termin na 30 grudzien/1 styczenPytałam sie lekarza o to ustawanie objawów - powiedział ze to normalne, ze przychodzą i odchodzą falami i nigdy nie jest tak samo! Zatem uspokajam i was
P.s. mam już karte ciazy i usg genetyczne juz za 3 tygodnie!!!!
![]()
Jeszcze wszystko przed nami, ale zmiana pewnie będzie. Mąż coś mówił opel Zafira?ja jeszcze do mam, które będą miały już 3 bejbi bądź mają większe gromadki czym wy jeździcie? U nas teraz będzie trójeczka więc trzeba samochód na większy zmienić a wyboru za bardzo nie ma w takich co by 3 foteliki się do tyłu zmieściły.
Ja mam termin na 15 styczniaWlasnie wróciłam z wizyty. Uslyszalam serduszko i jakby kamień spadł mi z serca po tym 2 tygodniowym czekaniu. Termin z usg na 19 stycznia![]()