reklama

Styczniowe mamy 2020

reklama
Hej dawno mnie nie było. Ja już po prenatalnych wszystko ok. Ale nic mi nie dał na papierze. Tylko pomierzyl, wpisał statystyki z testu papa. Powiedział co i jak i tyle.

Kupujecie już wózek i wyprawkę po maku? U mnie 13 +5 tc
Ja zakupy zaczne dopiero po wyniakch nifty i genetycznych. Czyli tak od 20.07 :)
Na babyboom już pojawiły się marcowe mamy 2020. Jak ten czas szybko leci. Mam wrażenie jakbym niedawno robiła test ciążowy:)
Oj leci ten czas :).
Cześć. Mam na imię Lucyna, mam 36 lat i jestem w 11tc.Termin mam na 25.01.2020.To moja 4 ciąża.
2003-Ola
2004-Wiktoria
2015-synek aniołek,ur w 24 tc, ciężki stan przedrzucawkowy.
Nie wiem co dalej. Boję się powtórki gestozy. Dziewczyny, jakie macie ciśnienie w ciąży?
Hejka :)
Ja sobie czesto mierze cisnienie bo normalnie na redbulach funkcjonowalam.
Teraz sie tez sporadycznie nimi wpomagam.
Cisnienie w domku mam 115/80 120/80
A w gabinecie jak mi.mierzy to i 135 hehehe
Cisnienie mi ciule widocznie podnoszą;)

Hej dawno mnie nie było. Ja już po prenatalnych wszystko ok. Ale nic mi nie dał na papierze. Tylko pomierzyl, wpisał statystyki z testu papa. Powiedział co i jak i tyle.

Kupujecie już wózek i wyprawkę po maku? U mnie 13 +5 tc
Ja wyprawkę będę kupować dopiero po świętach(Boże Narodzenie). Ostatnio się pośpieszyłam i później ze łzami w oczach wszystko oddawałam.

Ja z tymi moimi plamieniami, to kupię wszystko dopiero w grudniu, a cieszyć się z ciąży będę od listopada. Teraz zaczynam znowu być zimna na to wszystko co się dzieje. Już dziś chciałam przygotować rzeczy do szpitala jak zobaczyłam te plamienia. Już 5 razy miałam usg, a mam dopiero 10+4, to tylko pytam się ile już mierzy, czy rośnie. Strasznie mnie to męczy, że nic nie mogę i muszę się wysługiwać innymi. Jeszcze tyle rzeczy mam do załatwienia ws. ślubu, a ja sobie leżę...

@wesola_mamusia uwierz że jestem dokładnie tyle co Ty 10+4 A byłam już chyba z 7 razy na usg. Cokolwiek zaboli zaraz wypisuje i lecę do gin, ale ona mnie rozumie po moich 4 stratach że się boję. Tez nic mi nie wolno. Trudno, taki nasz urok. Najważniejsze żeby wszystko było ok:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry