• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczniowe mamy 2020

reklama
Hej dawno mnie nie było. Ja już po prenatalnych wszystko ok. Ale nic mi nie dał na papierze. Tylko pomierzyl, wpisał statystyki z testu papa. Powiedział co i jak i tyle.

Kupujecie już wózek i wyprawkę po maku? U mnie 13 +5 tc
Ja zakupy zaczne dopiero po wyniakch nifty i genetycznych. Czyli tak od 20.07 :)
Na babyboom już pojawiły się marcowe mamy 2020. Jak ten czas szybko leci. Mam wrażenie jakbym niedawno robiła test ciążowy:)
Oj leci ten czas :).
Cześć. Mam na imię Lucyna, mam 36 lat i jestem w 11tc.Termin mam na 25.01.2020.To moja 4 ciąża.
2003-Ola
2004-Wiktoria
2015-synek aniołek,ur w 24 tc, ciężki stan przedrzucawkowy.
Nie wiem co dalej. Boję się powtórki gestozy. Dziewczyny, jakie macie ciśnienie w ciąży?
Hejka :)
Ja sobie czesto mierze cisnienie bo normalnie na redbulach funkcjonowalam.
Teraz sie tez sporadycznie nimi wpomagam.
Cisnienie w domku mam 115/80 120/80
A w gabinecie jak mi.mierzy to i 135 hehehe
Cisnienie mi ciule widocznie podnoszą;)

Hej dawno mnie nie było. Ja już po prenatalnych wszystko ok. Ale nic mi nie dał na papierze. Tylko pomierzyl, wpisał statystyki z testu papa. Powiedział co i jak i tyle.

Kupujecie już wózek i wyprawkę po maku? U mnie 13 +5 tc
Ja wyprawkę będę kupować dopiero po świętach(Boże Narodzenie). Ostatnio się pośpieszyłam i później ze łzami w oczach wszystko oddawałam.

Ja z tymi moimi plamieniami, to kupię wszystko dopiero w grudniu, a cieszyć się z ciąży będę od listopada. Teraz zaczynam znowu być zimna na to wszystko co się dzieje. Już dziś chciałam przygotować rzeczy do szpitala jak zobaczyłam te plamienia. Już 5 razy miałam usg, a mam dopiero 10+4, to tylko pytam się ile już mierzy, czy rośnie. Strasznie mnie to męczy, że nic nie mogę i muszę się wysługiwać innymi. Jeszcze tyle rzeczy mam do załatwienia ws. ślubu, a ja sobie leżę...

@wesola_mamusia uwierz że jestem dokładnie tyle co Ty 10+4 A byłam już chyba z 7 razy na usg. Cokolwiek zaboli zaraz wypisuje i lecę do gin, ale ona mnie rozumie po moich 4 stratach że się boję. Tez nic mi nie wolno. Trudno, taki nasz urok. Najważniejsze żeby wszystko było ok:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry