Dziękuję [emoji4]
O jaaa...ale masz talentPiękna sukienka
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O jaaa...ale masz talentPiękna sukienka
![]()
Przede wszystkim zrób badania igM i igG (niestety nie wiem które to badania dokładnie, ale lekarz na pewno będzie wiedział). Masz duże szanse że wcale się nie zaraziłaś, a jeśli tak, to od razu wdrożysz leczenie. Wcześniej nie panikuj.Dziewczyny pomóżcie:-( dowiedziałam się właśnie że szwagierki syn ma rumień :-( miałam z nim kontakt wcześniej tzn widziałam to może ok 3 razy w tygodniu. Boję się czy mnie nie zaraził... co mam teraz zrobić?
Mam wielką nadzieję że się nie zarazilam:-(Przede wszystkim zrób badania igM i igG (niestety nie wiem które to badania dokładnie, ale lekarz na pewno będzie wiedział). Masz duże szanse że wcale się nie zaraziłaś, a jeśli tak, to od razu wdrożysz leczenie. Wcześniej nie panikuj.
Dwa dni pracy i skończyłam. Sukienkę dla mojej Amelki [emoji7] w planach mam sweterek ale zacznę jutro. Zobacz załącznik 1000840
Dziewczyny, a jakie macie pomysły na imiona dla Waszych pociech? Ja jeszcze nie znam płci, niestety![]()
U nas będzie AleksanderDziewczyny, a jakie macie pomysły na imiona dla Waszych pociech? Ja jeszcze nie znam płci, niestety![]()