reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniowe mamy 2020

Od dwóch dni czuję takie delikatne łaskotanie, bąbelki, z lewej strony poniżej pępka ale bardziej w środku. Pytałam nawet mamę, czy pamięta jak ona czuła pierwsze ruchy i twierdzi że ona zawsze czuła jakoś tak z boku. Więc chyba mamy to :) pomimo łożyska na przedniej ścianie które podobno „amortyzuje” ruchy i 15t5d, gdzie wszędzie piszą że przy pierwszej ciąży to raczej bliżej 20 tygodnia... :) ale się cieszę, chyba zaczyna do mnie docierać, że będę mamą :D

reklama
My nie wiemy, jakiej będzie plci, ale chłopak będzie Daniel Jakub a dziewczynka Alicja Justyna :) jestem z Małopolski - Kraków

Fajne macie te wpisy, brzuszek już jeden się pojawił i takie słodkie maleństwo z usg. Ja jestem po szpitalu. Leżę w domu na Luteinie i nospie. 1 wyszłam z domu i już plamię 3 dzień. Zaczęłam się ptzyzwyczajać, że coś mi tam musi lecieć. Macie się fajnie, że normalnie funkcjonujecie. Ja jestem jak w zaklętej wieży. Boję się że będę tu leżeć do 40tc :(
Ciuszek nie kupuję, bo i tak leżę, w sumie mało się cieszę, myślę, że będę się cieszyć, kiedy poczuje pierwsze ruchy.
Ja jestem ze śląskiego, widziałam parę dziewczyn jest ze Śląska :D
Mam 13tc za dwa tygodnie zacznę się wschłuchiwać w siebie :D

U nas niby chłopczyk, ale nad imieniem się nie zastanawialiśmy. Mnie caly czas przeraża myśl że szwagierki mały ma rumień, mam nadzieję że się nie zarazilam. Jutro idę na pobranie krwi :-( :(

Witam. Jestem w 14 tygodniu ciazy zagrozonej 3 straty mam za soba. Prawie od poczatku leze biore luteine i zastrzyki clexane. Czy znajdzie sie mama w podobnej sytuacji?.Zastrzyki to moj jedyny ratunek. Boje sie o dziecko lekarz mowi ze do konca bede przyjmowala leki. Czy jest mam ktora dzieki clexane dotrwala do samego konca? Dzieki za odpowiedzi.

Witam. Jestem w 14 tygodniu ciazy zagrozonej 3 straty mam za soba. Prawie od poczatku leze biore luteine i zastrzyki clexane. Czy znajdzie sie mama w podobnej sytuacji?.Zastrzyki to moj jedyny ratunek. Boje sie o dziecko lekarz mowi ze do konca bede przyjmowala leki. Czy jest mam ktora dzieki clexane dotrwala do samego konca? Dzieki za odpowiedzi.
Hej. Ja jestem obecnie w 5 ciąży, 4 wcześniejsze poronione. Biorę neoparin (to samo co clexane) , acard, euthyrox, duphaston, luteine, kwas foliowy 5mg, femibion, wit. D. Z tego co slyszalam wiele kobiet dzięki zastrzykom donosilo ciążę. Tez bede robila je do konca ciazy.

Tylko ja tu jestem, która ma plamienia i dwa razy byłam już w szpitalu z powodu krwawień. Biorę Luteinę i nospe. Mam nadzieję, że na tym się skończy, że w ogóle będzie lepiej i podrzucę leki.
Ooo widzę, że nie jestem tak całkiem sama i nie mam tego co wy. Szkoda, że nie możemy cieszyć się w pełni naszym stanem.

Tylko ja tu jestem, która ma plamienia i dwa razy byłam już w szpitalu z powodu krwawień. Biorę Luteinę i nospe. Mam nadzieję, że na tym się skończy, że w ogóle będzie lepiej i podrzucę leki.
Ooo widzę, że nie jestem tak całkiem sama i nie mam tego co wy. Szkoda, że nie możemy cieszyć się w pełni naszym stanem.
No dokladnie ale musimy mieć nadzieję że będzie wszystko dobrze. Żeby wszystkiego było mało to jeszcze ten rumien syna szwagierki :-(

Hej. Ja jestem obecnie w 5 ciąży, 4 wcześniejsze poronione. Biorę neoparin (to samo co clexane) , acard, euthyrox, duphaston, luteine, kwas foliowy 5mg, femibion, wit. D. Z tego co slyszalam wiele kobiet dzięki zastrzykom donosilo ciążę. Tez bede robila je do konca ciazy.
Czyli jest nadzieja. Bardzo dziękuje za odpowiedz.

reklama
Do góry